Војска

Шта урадити са војском?

• Професионализовати војску - укидање служења војске

• Задржати служење војног рока

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako to SS Drzave, kad , npr, Crna Gora hoce da se otcepi, i verovatno ce uspeti.
Kosovo je vec na Dovidjenja"...
Sa RS, veliki deo Srba iz Srbije ne zeli da bude u zajednickoj drzavi.......zasto bi????

Sta ostaje za SS Drzave??

Učimo iz istorije da je ne ponavljamo.
Sećamo se kako je prošla juga-pljuga, između ostaloga jer je imala gušterski organizovanu vojsku. Naime, tenkovima po Sloveniji i RH su upravljali golobradi sveži regruti koji su imali tek nekoliko časova obuke na toj tehnologiji i naravno da nisu imali šanse protiv svih onih vukova koji su se naoružali i znali da onakvu JNA moraju uništiti/isterati pod svaku cenu ako hoće svoju državu :D

Михајло:
Право збориш.
ЕУ је класичан немаки производ, суптилнији РАЈХ

Znate li da su Nemci izmislili parne katapulte koje danas koriste Ameri na nosačima aviona? Znate li da su Nemci napravili prve upotrebljive rakete i reaktivne avione, i to BESPILOTNE...Znate li da bi Nemci imali prvu atomsku elektranu i bombu da ih nisu sabotirali......Da li bi Ameri prepishali Sovjete u svemirskoj tehnologiji da nisu pokupili sve nemačke stručnjake koji se nisu hteli predati Sovjetima.... itd..itd...kada već spominješ Reich :D :D

fosilvaso:
Znate li da su Nemci izmislili parne katapulte koje danas koriste Ameri na nosačima aviona? Znate li da su Nemci napravili prve upotrebljive rakete i reaktivne avione, i to BESPILOTNE...Znate li da bi Nemci imali prvu atomsku elektranu i bombu da ih nisu sabotirali......Da li bi Ameri prepishali Sovjete u svemirskoj tehnologiji da nisu pokupili sve nemačke stručnjake koji se nisu hteli predati Sovjetima.... itd..itd...kada već spominješ Reich :D :D

sve je to lepo, samo raketLe su uvek baspilotne.

nije stvar u tome sto bi oni imali pre ili kasnije i ko bi koga prepisao (sta bi bilo-kad bi bilo).

problem je ukom drustvenom kontekstu su oni to imali. da se nije nista preduzimalo taj treci rajh bi napravio mnogoooooo vise zla nego sto ga je napravio :-(

mislim znas li ti da su nemci prvi imali koncentracione logore u kojima su ciklonom ubijali hiljadeeee jevreja (cigana, pravoslavaca, i inih) ?

fosilvaso:

Знам зато и говорим да су Латини Германи велика претња СЛОВЕНСКОМ ПРАВОСЛАВЉУ

snis:
sve je to lepo, samo raketLe su uvek baspilotne.

nije stvar u tome sto bi oni imali pre ili kasnije i ko bi koga prepisao (sta bi bilo-kad bi bilo).

problem je ukom drustvenom kontekstu su oni to imali. da se nije nista preduzimalo taj treci rajh bi napravio mnogoooooo vise zla nego sto ga je napravio :-(

mislim znas li ti da su nemci prvi imali koncentracione logore u kojima su ciklonom ubijali hiljadeeee jevreja (cigana, pravoslavaca, i inih) ?

Šta se tiče Jevreja, veće zlo više nisu mogli napraviti jer su pokupili sve koje nisu zbrisali sa okupiranog područja.
A nešto mi nije jasno ni oko masovnih smaknuća pravoslavaca? Ja mislim da su Nemci imali respekt prema Srbima, naravno, osim onih koji su zaudarali na komunizam....Nisu na Terazijama prvih dana o bandere okačili Srbe radi pravoslavlja, već radi .....

filatelista:
Molio bih da se ne postavljaju takva pitanja jer mi koji idemo na odsluženje za 15-tak dana, ne želimo moral u paduhttp://free-zg.htnet.hr/badada/smjeskici/******.gif

A kako se tek danas osećamo mi koji smo svojevremeno cepali stražu i čuvali miran san i hordama naših neprijatelja koji su samo sanjali o svojim banana-državicama i čekali pogodan trenutak za zabiti nož u leđa!!?? :D

Back