vojska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene je ova tupava rasprava završena...Zaključak kakav patriotizam,kakvi bakrači...Ili pare ili ništa...Danas u vojsku pod oružjem ide ili sin zatucanog tate ili narkos,devijantni,retardirani,nepismen...Živi bili pa vas videli pod oružjem vas što bi kao išli ''zbog sebe''...Tačka.

Za mene je ova tupava rasprava završena...Zaključak kakav patriotizam,kakvi bakrači...Ili pare ili ništa...Danas u vojsku pod oružjem ide ili sin zatucanog tate ili narkos,devijantni,retardirani,nepismen...Živi bili pa vas videli pod oružjem vas što bi kao išli ''zbog sebe''...Tačka.

:ok:
hvala bogu nisam sin zatucanog tate a ni narkos!
Tako da cu da podmitim te postene ljude i kraj:guza:

Kao svaki ''patriota''.Bravo...

Znači - il' pare ili patriotske pobude?

E jesi marginalan. :D

shta vam to znachi?

E, ***, a jasno ti je kad Over kaže da bi išao jer mrzi muslimane? :D

Nego, bolje da završimo sa diskusijom, da se Vlasi ne dosete, pa da krenu ovde da mi propagiraju trista čuda.Na kraju ćemo preko mudrosti besmrtnog đenerala "sprži, raspameti" i sviranja gitare Dragana Vasiljkovića u pauzama deljenja jabuka sa medvedima i karanja novinarki bbc-a završiti kod zlih ********* i četnika koji su rat provodili kradući pomorandže iz nemačkih skladišta kako bi ih noću doturali samohranim udovicama.A tu ću epizodu, boga mi, pa propustim.

Ja bih isao u vojsku, par puta sam sa drugom i pricao o tome! Isao bih cisto da vidim kako je tamo, da naucim da baratam oruzjem, da odem malo iz ovog grada i sl.... Ja ne znam sta svi kenj.ate o tome kao da idete u Irak ***!!:confused:

Jos kad bi vojska bila kao sto je nekada, pa da mora svako jutro da se ustaje i da se rade vezbe... Jednostavno isao bih da barem malo ocvrsnem.

Stavise, mnogo njih mi je pricalo kako im je bilo u vojsci i bas zbog toga bih voleo da odem! A najbolje je kad vas puste u grad, pa se zezate....:D

U julu idem u Moskvu,oni tamo imaju neki vojni muzej!Kada budem kupio ulaznicu sachuvacu je i kada dodjem ovde to cu da dam ovde ovim nasim i da kazem da sam sa vojskom zavrshio!!

Sve u svemu, mnogo gledate televiziju.

katanac800m-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back