Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.368
уф па то је касно, ја планирао да поново гледам брата двојкуako odmah kreneš ka Manježu stižeš na šetnju u 17h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
уф па то је касно, ја планирао да поново гледам брата двојкуako odmah kreneš ka Manježu stižeš na šetnju u 17h.
Nema "mrdanja" ceo dan bar kroz centar...uzas, i vojska i "gej" u jednom danu "slave"...pa sramota.UŽIVO PRAJD U BEOGRADU: Jake policijske snage po celom centru grada, saobraćaj blokiran! POČELO OKUPLJANJE KOD MANJEŽA
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...h_notification&utm_campaign=push_notification
Trebaju da bacaju kletve na Vucica, policija samo izvrsava naredjenjaZnači imaćemo ukletu policiju.![]()
Ne policija, nego vlast, u ovom slucaju, jedan covek.од кад сте ви комунисти и масони на власти 120 година полиција нам смрди на нечовјештво
ал си зато панонски морнар, рачунајте на нас, сви за једног један за све и млади пионирNiti sam komunista
Ау. Нисам ни знао за тај знаменити скуп. А ја се пре подне безбрижно шеткам и уопште не обраћам пажњу ко ми је иза леђа. Срећом, сада сам код куће и не мрдам до ујутро.Pa je li danas gej parada u Beogradu?
Ako neko mora da izađe po cigare ili nešto mora da ima pasoš jedino on ima upisanu adresu stanovanja! Lična i vozačka ne vrede jer nemaju adresu!
Znači nećete moći da se vratite kući ostaćete zarobljeni na ulici!
И за то може да буде процесуирана уколико налети на браћу и кумове.Trebaju da bacaju kletve na Vucica, policija samo izvrsava naredjenja![]()
Сви су против Аце... издали га пријатељи, издао га брат...Šta kažu na prajdu da li su uz SNS i pinokia ili su protiv?
Nema ne možeš ni tetki lek da odneseš!Данас је Чак ЗАБРАЊЕНО да неко..
не дао Бог..
добије срчку или Шлог или нешто тешко где је Хитна неопходна!
Нема пролазе за НИКОГ,ко није геј.
Pionir sam bio pre 50 godina, kao i svi mog godišta. Nisam ja kriv što današnji klinci to ne razumeju.ал си зато панонски морнар, рачунајте на нас, сви за једног један за све и млади пионир
Ti li si?
пионир си остао, место да се стидиш ти овде настављаш чинове бољшевичких бандитаPionir sam bio pre 50 godina, kao i svi mog godišta. Nisam ja kriv što današnji klinci to ne razumeju.
Isto kao i kad oni drugi blokiraju auto put. Nikakave razliek, osim što gejevi to urade jednom godišnje, pa čovek može da planira da ne bude tu kao i kad je maraton u Beogradu.Данас је Чак ЗАБРАЊЕНО да неко..
не дао Бог..
добије срчку или Шлог или нешто тешко где је Хитна неопходна!
Нема пролазе за НИКОГ,ко није геј.
гејеви испадоше најмање педерчине у београдуIsto kao i kad oni drugi blokiraju auto put. Nikakave razliek, osim što gejevi to urade jednom godišnje, pa čovek može da planira da ne bude tu kao i kad je maraton u Beogradu.
Не персирај себи...гејеви испадоше најмање педерчине у београду
Vise ti smeta vojska nego ****** sto paradiraju ..Autorska tema.
Vojska srbije i gej prajd su paralisali ceo beograd. Zašto se to ne održava malo negde drugde?!?? Ne mogu danas po hleb i novine, ne mogu ni u vikendicu ne dozvoljavaju mi autom da izađem iz dvorišta zgrade. Dakle moja prava su ugrožena a avioni i helikopteri mi danima nadleću zgradu!
Pošto sam ispratio i pripreme aviona i helikoptera, zašto je mig 29 morao iznad moje zgrade da daje pun gas i izvodi luping ako je na smotri samo proleteo? Čemu to izdrkavanje pilota?!?? Jel treba 20 tona starog gvožđa i kerozina da nam padne na glavu? Jel to zastrašivanje naroda?
Dok se deca ubijaju po školama, ispred škola, raznose bombaši samoubice, vojska i gej populacija paradiraju a policija ih čuva?
Smetaju mi jedni i drugi već 24h. Vojska mi već 5 dana smeta jer lete avionima i helikopterima iznad zgrade.Vise ti smeta vojska nego ****** sto paradiraju ..
Homoseksualci.Znaci rijec P.E.D.E.R Je zabranjena Kako d a napisem Srpki naziv za te sto paradiraju
Тако сви причају стодвадесет година, али када загусти "Полиција, упомоћ".од кад сте ви комунисти и масони на власти 120 година полиција нам смрди на нечовјештво