Vojska i gej prajd, blokiran Beograd ceo dan!

Pa je li danas gej parada u Beogradu?
Ау. Нисам ни знао за тај знаменити скуп. А ја се пре подне безбрижно шеткам и уопште не обраћам пажњу ко ми је иза леђа. Срећом, сада сам код куће и не мрдам до ујутро.
А наших авиона се на плашим, опасни су били они 1999, 1944 и 1941.

Ako neko mora da izađe po cigare ili nešto mora da ima pasoš jedino on ima upisanu adresu stanovanja! Lična i vozačka ne vrede jer nemaju adresu!

Znači nećete moći da se vratite kući ostaćete zarobljeni na ulici!

Данас је Чак ЗАБРАЊЕНО да неко..
не дао Бог..
добије срчку или Шлог или нешто тешко где је Хитна неопходна!
Нема пролазе за НИКОГ,ко није геј.

1694274192151.png

Pionir sam bio pre 50 godina, kao i svi mog godišta. Nisam ja kriv što današnji klinci to ne razumeju.
пионир си остао, место да се стидиш ти овде настављаш чинове бољшевичких бандита

они који су били искрени са собом су се пионирства одрекли

"па знате, сви су били у хитлерјугенду", е тако се то не ради

Данас је Чак ЗАБРАЊЕНО да неко..
не дао Бог..
добије срчку или Шлог или нешто тешко где је Хитна неопходна!
Нема пролазе за НИКОГ,ко није геј.
Isto kao i kad oni drugi blokiraju auto put. Nikakave razliek, osim što gejevi to urade jednom godišnje, pa čovek može da planira da ne bude tu kao i kad je maraton u Beogradu.

Autorska tema.

Vojska srbije i gej prajd su paralisali ceo beograd. Zašto se to ne održava malo negde drugde?!?? Ne mogu danas po hleb i novine, ne mogu ni u vikendicu ne dozvoljavaju mi autom da izađem iz dvorišta zgrade. Dakle moja prava su ugrožena a avioni i helikopteri mi danima nadleću zgradu!

Pošto sam ispratio i pripreme aviona i helikoptera, zašto je mig 29 morao iznad moje zgrade da daje pun gas i izvodi luping ako je na smotri samo proleteo? Čemu to izdrkavanje pilota?!?? Jel treba 20 tona starog gvožđa i kerozina da nam padne na glavu? Jel to zastrašivanje naroda?

Dok se deca ubijaju po školama, ispred škola, raznose bombaši samoubice, vojska i gej populacija paradiraju a policija ih čuva?
Vise ti smeta vojska nego ****** sto paradiraju ..

Back