Sto se mene tice ,moderatori mogu slobodno zatvoriti ovu temu jer"Vojo,ne moze tri puta",kako to rece Palma,a ovaj Kostunicin dobosar iz Nove Varosi kod Cacka je to danas i definitivno potvrdio.
To je i po pravdi i po izbornim rezultatima,zato ce Vojo u opoziciju da malo pegla poslanicke klupe i razmislja zasto je doslo do toga ,da od najpopularnijeg politicara u Srbiji dodje do toga da ga pola Srbije bukvalno prezire.

Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, govori za Danas
Pregovori su završeni idemo u opoziciju
Razočaran: Velimir Ilić
Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, ističe u razgovoru za Danas da će po svemu sudeći njegova stranka, odnosno koalicija DSS-NS, u novom parlamentu biti u opoziciji. "Nije strašno. Bio sam opozicija i znam kako je to", poručuje Ilić.
Da li to znači da su pregovori Vaše koalicije sa SPS-om o formiranju vlade završeni bez dogovora?
- Bez obzira na to što iz Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera i Jedinstvene Srbije nije stiglo obaveštenje o zvaničnom prekidu pregovora sa narodnjačkim blokom i Srpskom radikalnom strankom, jasno nam je da su pregovori završeni i da je Ivica Dačić paralelno vodio nejavne pregovore sa Demokratskom strankom. Naravno, svako ima pravo da pregovara s kim hoće, da traži više nego što mu pripada, ali u svemu tome treba imati i malo dostojanstva, mere i časti.
http://www.danas.co.yu/