Vojnički pasulj sa španskom kobasom > lajv strim

mario80

Stara legenda
Poruka
80.132
Za 15 minuta je 12 sati kada kreće jeftina tarifa struje i krećem da kuvam pasulj u zemljanom loncu. Svuda u okruženju je jeftina struja od 21 ili 22h samo je u srbiji skupocena.

Beli pasulj sam potopio 24h da nabubri i kuvam ga u rerni. U njega posle promene vode ide proprženi beli luk, srBska slanina, španska kobasica, beli luk, lovor, kim, crvena paprika i naravno začin c :mrgreen:

IMG_20241217_234721.jpg

Nadam se da mi pglu AI neće zakuvati čorbu na ovom pdf jer svaku poruku označava kao neprikladni sadržaj. :mafijas:

Spanske kobasice. Chorizo, je li? Ja obozavam te spanske kobasice. To je fenomenalan specifican ukus. Volim da je narucim u meksickim restoranima. U rerni zapeceni meksicki pasulj sa tim kobasicama. Uz zacine se obicno dodaju u pasulj jalapeno ljute paprike, Ili obicne sveze paprike ako ne volis ljuto, crvenu suvu i dimljenu mrvljenu (ne mlevenu) papriku i molasu ili braon secer. Kuva se u rerni dok se kobasica ne raspadne i i ceo pasulj postane prakticno gust kao chili pasulj. Mozes dodati i malo chili praha za ekstra chili ukus ako volis. Samo sugestija ako hoces da probas. Ukus je naravno veoma razlicit od srpskog pasulja ali je isto tako fenomenalan. Verujem da bi u zemljanom loncu bilo jos bolje.

Za 15 minuta je 12 sati kada kreće jeftina tarifa struje i krećem da kuvam pasulj u zemljanom loncu. Svuda u okruženju je jeftina struja od 21 ili 22h samo je u srbiji skupocena.

Beli pasulj sam potopio 24h da nabubri i kuvam ga u rerni. U njega posle promene vode ide proprženi beli luk, srBska slanina, španska kobasica, beli luk, lovor, kim, crvena paprika i naravno začin c :mrgreen:

Pogledajte prilog 1658961
Nadam se da mi pglu AI neće zakuvati čorbu na ovom pdf jer svaku poruku označava kao neprikladni sadržaj. :mafijas:

Где су у Шпанији?

п.с. Не дирај је. То ми је можда будућа ''риба''.

Back