Vojnicima JNA pucali u potiljak

...neki ce znati o cemu govorim...
..sluzio sam JNA..80tih...to je tada bila JNA..mada je vec tada..bilo...sranja...zst I .Kl..Karadžić..pijanac...kreten..maltretirao je tada vec nas iz CRO..sluzio sam na Kopaoniku...ako netko sumlja..neka provjeri spisak ondasnjih oficira...VOJIN..Kopaonik..
..nisam bio ..prljavi SMB....već "plavac"..gospon čovjek.:mrgreen::mrgreen:.u tadašnjoj JNA.

Izvini jel možeš malo više o ovome, baš me interesuje, jer tada sam bio malo dijete i nemam pojma kako je to izgledalo, a meni je upravo ovaj dio najzanimljiviji sve to što je prethodilo ratovima, ti prvi otvoreni pokazatelji mržnje i netrpeljivosti.

Dakle opiši malo, daj mi neki primjer, ka npr ta priča sa tim zastavnikom....

Trebalo bi podići optužnice i protiv generala Kukanjca i ostatka komande sarajevske vojne oblasti, kao i protiv tadašnjeg načelnika generalštaba, članova SIV i predsedništva SFRJ. Svi oni su odgovorni zbog nereagovanja na taj zločin, i time kršenja Ustava.

Nesposobni Kukanjac je umro pre par godina.

Pet dana kasnije, namrsten, ljut i zabrinut, duznost komandanta oblasti od smenjenog Kukanjca, primao je general-major Ratko Mladic. Na ulicama Sarajeva, ispred cuvene hale "Skenderija" jos su lezali razbacani i ugljenisani lesevi vojnika iz voda vojne policije, koje je Kukanjac poslao da zastite Dom JNA. Izgoreli su naletevsi na ulicno minsko polje, vezano paralelno za tramvajske elektricne vodove. U koritu Miljacke bili su takodje lesevi pripadnika JNA, koje niko nije dirao ni sklanjao.
- E, moj Rale, e moj Rale! - uzdisao je Kukanjac, trazeci bilo kakav odgovor od Mladica.
- Sta je, Milutine?! - odgovarao je, posle duzeg cutanja Mladic, uopste ne gledavsi sagovornika.
- Sta sad da radim, moj Rale? Kazi mi, sta da radim, cime da se bavim ,kuda da se denem?
- Ubij se, Milutine! - rekao mu je Mladic kratko i ostro.
- Sta rece, more?!!! Da li te, moj Rale, ja dobro cujem?
- Dobro si me cuo, Milutine. Ja ne govorim gluvima. Ubij se, brate, olaksaces i sebi i svojima. Mozda ce te neko i postovati. Ako nemas pistolj, evo ti moj. Na!

Lakmus test za srpske generale je vrlo jednostavan.

Oni generali koje mrze i psuju srpski neprijatelji su odlicni. Sto ih vise mrze po raznim baznijama i hrvatskama, to su bolji.

pa upravo tako

ako te ne prijatelj voli znaj da lose radis posao za svoju drzavu

ako te mrze pljuju i nazivaju zlikovcem i zlotvorom znaj da si dobro odradio posao i da si im se nayebao mile majke....

..slusaj..momak..prvo ispeci pa reci...
..radi se o 1992g..malo razmisli o cemu sam ja pisao i sta sam napisao...JNA..je prestala postojati jos davne 91,....a ne 1992...:dash::dash:
..ja nigdje nisam napisao da je vojnike trebalo...ubijati..ali rezerviste..

Trebali ubijati ijedno ljudsko bice.Nisi daleko odmakao cim pises ovakve stvari.I rezervisti su pokupljeni iz svojih domova i odvedeni ko zna gdje.

A ono za Dobrovoljacku.Tresla se gora, rodio se mis.Nista nece biti.To je bar jasno.

..slusaj..momak..prvo ispeci pa reci...
..radi se o 1992g..malo razmisli o cemu sam ja pisao i sta sam napisao...JNA..je prestala postojati jos davne 91,....a ne 1992...:dash::dash:
..ja nigdje nisam napisao da je vojnike trebalo...ubijati..ali rezerviste..

Trebali ubijati ijedno ljudsko bice.Nisi daleko odmakao cim pises ovakve stvari.I rezervisti su pokupljeni iz svojih domova i odvedeni ko zna gdje.

A ono za Dobrovoljacku.Tresla se gora, rodio se mis.Nista nece biti.To je bar jasno.

Naravno da neće ništa biti. Kome su ti jadni momci uopšte važni?

Back