Vojni sindikat Srbije podneo krivičnu prijavu protiv Vulina zbog "izdaje zemlje"

56418334_2274644939419215_4876540197551996928_n.jpg

Neka za početak podnese prijavu protiv Vojske, koja je pristala da se povuče po rezoluciji 1244. Jer je to, po ustavu SRJ, izdaja zemlje.
војска се повукла јер јој је по резолуцији 1244 гарантовано да ће Косово остати у саставу Југославије .

војска се повукла јер јој је по резолуцији 1244 гарантовано да ће Косово остати у саставу Југославије .

Gluposti.

Dobrovoljno napuštanje sopstvene teritorije je kapitulacija, a kapitulacija je Ustavom zabranjena.

Nema tu nikakvih garancija.

Dakle, Vojska je prekršila Ustav, i poslušala izdajničko rukovodstvo, i samim tim izvršila izdaju.

"Vulin je počinio i krivično delo Ugrožavanje teritorijalne celine gde se u članu 367 decidirano kaže 'ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi deo teritorije ili deo te teritorije pripoji drugoj državi kazniće se zatvorom od tri do 15 godina'", naveo je Vojni sindikat.

Vulin-izdajnik.jpg

Po oceni tog sindikata Vulinova odgovornost još je veća jer je "oficijelni ministar odbrane i njegov intervju u kome se kao de fakto priznaje postojanje Velike Albanije na vekovnom srpskom tlu jeste više nego crveni alarm" da reaguje republički javni tužilac, VBA uhapsi Vulina, a da se Vlada i predsednik "odreknu ovakvog saradnika".

https://beta.rs/politika/109208-voj...dneo-krivicnu-prijavu-i-trazi-hapsenje-vulina

Vojska se ne smije petljati u politiku, ovo je u rangu pokušaja vojnog udara, smijeniti sve uključene u ovu akciju...

Pa moze, danasnji ministri ( po belom svetu) ili su zene ili su mladi ljudi pa nisu ni morali da se vrzmaju po vojsci.
Zasto bi ministar odbrane morao obavezno da bude i vojno lice? Mi smo tako navikli jos od Tite, ali
to nikako nije zakon. Ministar odbrane kao i svaki drugi ministar mora da se razume u pare, budzet, ne i u oruzje,
za to postoje generali, marshali, admirali;)

Ajde stavim ja tebe da budemna celu programerske firme a ti racunar u zivotu videla nisi..?Najplasticnije reobjasnjeno..Plus stoje vojska gdetaj neki ministar treba da odgovara za zivote ljude a o n pusku video samo nafilmu(do ovoga sad al to je SRAMOTA!)Dalje sto ako je zensko pa koliko je zena samo koje rade u ploiciji, vojsci itd..?Htele ste ravnopravnost polova?Pa dobile ste je..

Gluposti. Dobrovoljno napuštanje sopstvene teritorije je kapitulacija, a kapitulacija je Ustavom zabranjena. Nema tu nikakvih garancija. Dakle, Vojska je prekršila Ustav, i poslušala izdajničko rukovodstvo, i samim tim izvršila izdaju.
нико није ништа напустио добровољно .шта је теби .бомбардовање је стало по резолуцији 1244 војска да се повуче међународне трупе да уђу и пруже заштиту .они то нису урадили , то не значи да је војска издала , него да су они НАТО ,Америка и ЕУ преварили ..прекршили су споразум

Pa moze, danasnji ministri ( po belom svetu) ili su zene ili su mladi ljudi pa nisu ni morali da se vrzmaju po vojsci.
Zasto bi ministar odbrane morao obavezno da bude i vojno lice? Mi smo tako navikli jos od Tite, ali
to nikako nije zakon. Ministar odbrane kao i svaki drugi ministar mora da se razume u pare, budzet, ne i u oruzje,
za to postoje generali, marshali, admirali;)

ti mladi ljudi, po belom svetu....što glume vojne ministre, ne pitaju se ništa...već ,,neko2 ko je u senci...a ministar vojni, mora da bude neko ko se razume u vojsku...ali prvo da bude normalan čovek i patriota

Mene plaši sama činjenica da postoji sindikat u vojsci.
Ajde mi navedite još jednu državu u svetu sa sindikatom u vojsci?
Šta sada ?
Vojnik odbije da izvršava naređenja komandira po direktivi nekoga sindikaliste?
U svakoj zemlji se zna posledica - ide se na vojni sud.
To nema nigde na svetu , i to je posledica žutih majmunluka i Šutanovca direktno.

Šta sada ?
To nema nigde na svetu , i to je posledica žutih majmunluka i Šutanovca direktno.

7 godina ne možete da se izborite sa žutim majmunlucima i Šutanovcem?Pa vi ste nesposobni?Ili vas bole patka.Dobri su vm žuti majmunluci i Šutanovac

Šta sada ?

У нашој војсци свашта има, бар је било док сам ја служио, тако су неки официри били замислили да војници треба да им буду слуге, да им чисте чизме, спремају одећу, кувају кафе.
Сећам се кад је мени неки водник мамлаз позвао и издао ми наређење да му скувам кафу. Ја одмахнем руком, рекох ја нисам дошао овде да кувам кафе, он попиздео, почео да виче, да ми се уноси у фацу, да ми говори мирно, остав, и тако је обигравао па рминут аоко мене док се није досадило Марку, па га звекнем једном међу рогове, после је ишао на ручак са масницом испод ока, на одушевљење војске.
Требало је да одем у затвор због тога, али срећом заратило се па нисам.
Поздрав за 36. МАД.

Šta sada ?

:hahaha:

Oćete li se više rešiti žutih majmunluka????

Hebo te, vama stvarno nije trebalo dati vlast, niste ni za ******...

У нашој војсци свашта има, бар је било док сам ја служио, тако су неки официри били замислили да војници треба да им буду слуге, да им чисте чизме, спремају одећу, кувају кафе.
Сећам се кад је мени неки водник мамлаз позвао и издао ми наређење да му скувам кафу. Ја одмахнем руком, рекох ја нисам дошао овде да кувам кафе, он попиздео, почео да виче, да ми се уноси у фацу, да ми говори мирно, остав, и тако је обигравао па рминут аоко мене док се није досадило Марку, па га звекнем једном међу рогове, после је ишао на ручак са масницом испод ока, на одушевљење војске.
Требало је да одем у затвор због тога, али срећом заратило се па нисам.
Поздрав за 36. МАД.
ovoga je bilo uvek u vojsci i biće i ne samo u našoj vojsci nego u svim vojskama sveta , te osobe se zovu "posilni" jer to rade po naređenju , to su uvek bile osobe od najvećeg poverenja i služili su oficirima ne za zabavu nego za ispomoć oko redovnih poslova da bi oni mogli da se okrenu vojnim ciljevima u potpunosti

ovoga je bilo uvek u vojsci i biće i ne samo u našoj vojsci nego u svim vojskama sveta , te osobe se zovu "posilni" jer to rade po naređenju , to su uvek bile osobe od najvećeg poverenja i služili su oficirima ne za zabavu nego za ispomoć oko redovnih poslova da bi oni mogli da se okrenu vojnim ciljevima u potpunosti

Па да му иебем мајку, ако није способан себи да склопи одело, за шта је способан?
У сваком случају, од мене ће више добити купчину,

Back