Vojni rok 2020

Ja sam bacio godinu u vojsci,narusio zdravlja,i ko mi je rekao hvala?Niko...
Sam se lecio i izlecio,sam sve postigao dalje u zivotu.
Narkomani koji su bili sa nama su i u vosci bili narkomani,pijanice takodja.Nije ni malo uticala na njih da se promene.
Saljacka politika da je covek samo onaj ko je sluzio je u proslom veku,jos se jedino zadrzala kod nas i kod Rusa.
Pa i njima je to sve tesko palo , ocigledno haha.

Zdravo, interesuje me sluzenje vojnog roka, imam 19 godina i voleo bih posle fakulteta za par godina da odsluzim vojni rok. Interesuje me da li je moguce da se izabere rod vojske u kom bih sluzio. Posto me ludo interesuju tenkovi voleo bih na tenkovima da sluzim, pa mozda jednog dana i da se zaposlim ako nemam priliku na drugom mestu ovde u zemlji. Kakve su procedure i mogucnosti bez ikakve veze?
Rod vojske nije moguce, da izberes. Zavisi od svega: Recimo, od zavrsene srednje skole, fizicke konstitucije itd. Mozes jedino, uz neku vezu to da sredis. (Kad popunjavas prijavu za vojni rok, imas tamo koji rod bi zeleo, ali to ti je ono.. Samo zelja)
Za vojni rok, treba da prodjes: Hedoniku ili psiho-test i naravno lekarski. Vojni rok trenutno traje 6 meseci. Mesec i po osnovna pesedasijska obuka, a posle toga zavisi od roda, specijalisticka.
Sto se zaposlajvanja tice, nije to neki bauk. Zavisi gde hoces da radis. Konkurs i to je to.
Eto, to bi bilo to. Ako te jos nesto interesuje. Pitaj ;)

Zdravo, interesuje me sluzenje vojnog roka, imam 19 godina i voleo bih posle fakulteta za par godina da odsluzim vojni rok. Interesuje me da li je moguce da se izabere rod vojske u kom bih sluzio. Posto me ludo interesuju tenkovi voleo bih na tenkovima da sluzim, pa mozda jednog dana i da se zaposlim ako nemam priliku na drugom mestu ovde u zemlji. Kakve su procedure i mogucnosti bez ikakve veze?
Bolje se ti negde lepo zaposli, imaj svoju platicu i uživaj. Mani se vojske i tih gluposti. Odavno se više na ratuje puškama.
A drugo, ja nisam služio vojsku, ali poznajem mnogo onih koji jesu, a nisu postali neki ljudi.

Stotinu puta sam rekao, da se za ovu državu ne isplati ratovati. Vidim kako se Srbija odužila onim vojnim invalidima - ljudi prose po ulici, dok sa druge strane daju ciganima stanove i socijalnu pomoć veću nego što moj otac prima penziju za 40 godina staža.

E zato ne treba prstom mrdnuti. Što se mene tiče, nek nas okupiraju i šiptari. Manje bi me zabolelo da me i šiptar tuče, nego neko gomno od srbina.
Nek ratuju za ovu zemlju oni koji su se nakrali od nje. Ko je do juče otimao i pljačkao, taj sutra nek se uhvati za pušku, pa nek puca. Takav ima veću stimulaciju da brani ono što ima. Mi koji nemamo nikakvu vajdu od ove države, nemamo za šta, ni za koga da ratujemo.

Stotinu puta sam rekao, da se za ovu državu ne isplati ratovati. Vidim kako se Srbija odužila onim vojnim invalidima - ljudi prose po ulici, dok sa druge strane daju ciganima stanove i socijalnu pomoć veću nego što moj otac prima penziju za 40 godina staža.

E zato ne treba prstom mrdnuti. Što se mene tiče, nek nas okupiraju i šiptari. Manje bi me zabolelo da me i šiptar tuče, nego neko gomno od srbina.
Nek ratuju za ovu zemlju oni koji su se nakrali od nje. Ko je do juče otimao i pljačkao, taj sutra nek se uhvati za pušku, pa nek puca. Takav ima veću stimulaciju da brani ono što ima. Mi koji nemamo nikakvu vajdu od ove države, nemamo za šta, ni za koga da ratujemo.
Cak i da nema rata, samo sluzenje vojnog roka nije nikakav put u odrastanju ni stasavanje nego samo izivljavanje svih redom koji su zaposleni u vojsci

Back