Vojne vežbe za one koji nisu služili vojsku Oni imaju obaveze u rezervnom sastavu

Ja nisam imao takvo iskustvo Junska klasa 92/93
Ja sam imao samo losa iskustva od ljudi a kada sam zaglavio upalu oba plucna krila (uBG)
jer smo deset dana bili u ledu i ledenoj vodi , i kada sam pao od iscrpljenosti sa temperaturom preko 40 stepeni neprekidno pet dana
bez davanja antibiotika ,i kad mi drugovi vojnici koji su bili u sobi bolnice kazu da su vojni lekari naredili sestrama da na listi pisu 37
stepeni da ne bi oni odgovarali ako umrem u vojsci . Morao sam da prokrijumcarim pencilin
da bi mi sestra davala . To je moje misljenje o vojsci.

Ja sam imao samo losa iskustva od ljudi a kada sam zaglavio upalu oba plucna krila (uBG)
jer smo deset dana bili u ledu i ledenoj vodi , i kada sam pao od iscrpljenosti sa temperaturom preko 40 stepeni neprekidno pet dana
bez davanja antibiotika ,i kad mi drugovi vojnici koji su bili u sobi bolnice kazu da su vojni lekari naredili sestrama da na listi pisu 37
stepeni da ne bi oni odgovarali ako umrem u vojsci . Morao sam da prokrijumcarim pencilin
Nisu ni mene mazili, služba na granici, patrola; straža i tako u krug a napolju -20c al opet je bilo i lepih sećanja.

Pa da.

U vosci se uči da nisi centar sveta, kao što si bio kod roditelja, ništa od tih zahteva nije debilno jer vojnik uvek treba da bude zaposlen.

Kada sam ja bio u Jugoslaviji svako ko je bio u vojsku bez obzira što nije bila dobra hrana popravio se da ga ne možeš prepoznati.
Takođe znam da su neki došli sa vozačkom dozvolom iako pre toga nisu imali.

Hihi da li to znaci da gospoda koja su sluzila vojni rok u posti tako sto su lizali koverte moraju sad da drze pusku i bacaju bonbu 🤣 daj daj daj da im bacim jenu bonbu daj daj daj da im bacim jenu bonbu pesnicenje stajl izbijamo plonbu rofl vristim od smeha. E neka vas u prve redove kad krenu migranti, a ja cu kao dzonba da navijam iz poslednjih redova. Frrrr gusteri. Dok dodju do mene prestace ratno stanje u Siriji. 😂😂

Back