Zahvaljujem se kolega bojca72!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani,interesuje me dali jos uvek ima ona takozvana jednokratna pomoc koja se dodeljuje u dve godine? Ako postoji koliki bese prosek primanja po clanu porodice da bi se ostvarila pomoc?
Naime,moja penzija je 34000 a supruga je na porodiljskom i prima oko 20000 a ovo nam je treca beba. Hteo bih da vidim dali to jos postoji i dali ispunjavam uslov za istu. Zahvalan na odgovoru
Da li je neko upoznat sta se desava sa dodelom kredita? Vec dva meseca nisu delili ili nisu azurirali sajt, pa me interesuje da li neko nesto vise o ovome zna?
Hvala.
Pozdrav svim kolegama.
Izašla je nova rang lista 23.06.2014. pa seiskreno nadam da će uskoro dodeliti nekoliko kredita.
Opet je nova rang lista izmenjena na prethodnu tj. opet je ubačeno nekoliko zahteva naknadno.
Zelim da pitam nesto clanove foruma.
Na listi cekanja sam za kredit od 20000e kod FSOVO,ali je donet novi pravilnik po kome nema vise dodela zajma krdita:
У овом правилнику нема више могућности доделе зајма-кредита. Правилник омогућава решавање стамбеног питања само доделом стамбене јединице (лице без стана) као једну могућност и другу могућност разменом власништва имајућег стана за стан припадајуће структуре. Лица која су до сада имала утрврђено право за зајам као разлику стана, а раније су имали стан у бившим републикама СФРЈ, па су га отуђили, могу решити стамбено питање за стан који му припада по овом правилнику, тако што на територији Републике Србије мора прибавити у својини други стан мањи од следујуће структуре, који уговором о власништву из ког се исељава пренесе у стамбени фонд МО, а од стамбеног органа добија стан који му по Правилнику припада.
Da li svi mi koji smo podneli zahtev gubimo pravo na resavanje stambenog pitanja putem ovoga kredita?
KOLEGE, imajući u vidu da govorite o sasvim DVA različita PRAVILNIKA, želim da prokomentarišem tako što BESPOVRATNI kredit koji daje fond SOVO propisan je način i kriterijum u Pravilniku 34/10 i odnosi se samo na KVP, posebno kolega koji su došli iz drugih Republika bivše SFRJ napustivši svoje stanove a sada imaju status lica bez stana.
Kolega - sergioking - govori o Pravilniku br. 38/05 koji reguliše rešavanje stambenih problema za lica koja nisu rešila svoje stambeno pitanje tokom aktivne službe i MO / VS ima obavezu prema njima. Takodje, za vašu informaciju, navedeni pravilnik JE PRESTAO DA VAŽI , stupanjem na snazi novog Pravilnika br. 14/2014 od 17.07.2014. godine . Postavlja se pitanje : šta je izmenjeno, odbačeno, dopunjeno i kako su predložena rešenja za mnoga goreća pitanja .
UKOLIKO želite da steknete UVID u taj novi Pravilnik , možete da steknete UVID na forumu <admiral.info>, pozdravljam vas !!!!!