@vladica3007
pa vidite gospodine, prvo je to da sumnjam da nemas nista protiv mene licno, mislim mnogo imas nedovrsenih termina onih bezobraznih sa tackicama sa kojima me castis u tvom citatu tako da ti zelim sve isto.
Sto se tice coveka koji je postavio post o menjanju grada/garnizona u stambenoj molbi, tek sad posle njegovog odgovora mi deluje kao obicna koska koja ima za cilj paljenje ljudi i svadju na forumu.
Kao sto vidis, niko mu nije odgovorio na to pitanje jer je u tandemu sa pretpostavljam kim i to pitanje je postavio jer je to trazeno od njega.
Sto se tice kredita 20K Eur, eto vladice3007 lepo si rekao i sam, da se i tu pravi lista cekanja, eto ga jos jedan razlog protiv toga, da se takvo resenje nudi ljudima koji dugi niz godina cekaju stan u Beogradu.
Ko ga ceka u Nisu, to je sasvim u redu resenje i svu okolinu gde su nekretnine jeftinije pa i trostruko nego u Beogradu.
Dakle kao sto vidis, nista ja nepametujem nego samo iznosim misljenje jer ja i meni slicni pre kad nije bilo interneta i ovakvih foruma, vi i tebi slicni ste vladali i zato smo tu gde smo. Ovde bi neki prodali i celu naciju ako bi dosao covek i ponudio mu 2milijarde eura(bice da sam precenio Srbiju, mislim da je otisla za mnogo manje) da unisti Srbiju polagano, parce po pare, a on samo da zna da ce njegovo dete i unuce biti obezbedjeno, drugi Srbi mu nisu bitni, cifra jeste primamljiva, ali zar je materijalno sve na svetu??? U ovoj zemlji nazalost bice da jeste, jer mnogo je onih koji bi uradili istu stvar
Sto se tice 20K eur kredita, pa i to bi cak moglo da se izvede ovde u okolini Beograda, samo nema dobre volje, niko nece to da radi jer ne mogu da se ugrade u tu cifru, mislim da je to problem. A materijali, ma mozes da biras, od metalnih konstrukcija do montaznih zgrada, kako vi to znate da kazete: "sve se moze kad se hoce". Ciao gospodine i pozz za sve postene ljude u Srbiji.