Lokos59
Početnik
- Poruka
- 17
Zdravo Dragiša, kako kaže narod "Koga je moliti toga nije kuditi", šta je bilo bilo je.Meni je samo krivo što me G-din Vujović od maja meseca držao u neizvesnosti hoće li mi dati to svoje stručno mišljenje koje je obećao onog dana kada sam mu poslao mejlom svoja dokumenta vezano za spor i pitanja što me interesuju.Nije bilo priče o bilo kakvom pravnom zastupanju i bilo čemu sličnom, već je sam rekao da će pregledati sve i koliko sutra mi poslati svoje mišljenje.I svaki put kad bi ga posetijo na moj problem rekao bi da će mi pomoći.Dragiša sa Milovanom sam kontaktirao i on mi je čovek odmah dao objašnjenja za neke nejasnoće.Očekivao sam od G-dina Vujovića da će mi iskustveno pomoći da li se može zahtevati od sudskih veštaka da uzimaju u obzir i dežurstva PVL kao primanje-plata jer tada je razlika veća između penzije i plate.Zatim povećanje PG (platne grupe), čina i ostalog.To su neke nejasnoće koje me iteresuju, kao i dokada se prima renta ostvarena na moj način sudski?Dragiša ako uspeš da dobiješ odgovore na ova pitanja molio bih te da mi ih proslediš.Pzdravljam te i još jednom hvala!