najmanje ćeš izgubiti ako ne razmišljaš o drugim stvarima. Ja sam bio u sred pregovora za kupovinu kuće i opterećen time nisam na vreme kupio a evro skočio za dva dana 2,75 dinara pa sam izgubio oko 55.000 dinara na razlici u kursu. Savet: ne čekati puno. Razgovarati sa menjačima u vašem gradu (jačim menjačima) i imati njihove brojeve pri ruci. Ja sam pri podizanju novca imao najbolju ponudu od 101,50 ali sam za par minuta razgovora telefonom sa menjačima uspeo da od jednog izvučem ponudu na 101,10 što je tog dana bila ušteda od 8.000. Bez obzira što sam prethodno, zbog svoje gluposti, izgubio preko 55.000 dinara. Ali, ipak sam završio posao. Kupio sam kuću, na 7,5km od centra grada, još malo pa završenu, od 170 kvadrata sa 10a placa pod voćem. Naravno, struja, voda. Prezadovoljan sam. Više ne razmišljam o tome kad ću kiriju...kad će UTS...da li će ga biti...Za mesec dana se useljavam. Samo da pre toga nabavim 3-4.000 eura da završim ovo što je preostalo.
БРАВИСИМО ПЕРО, СВЕ ЧЕСТИТКЕ И НЕКА ЈЕ СА СРЕЋОМ И ДУГ ЖИВОТ ТЕБИ И ТВОЈИМА , САДА СИ СВОЈ НА СВОМЕ, СВЕ НАЈБОЉЕ ПРИЈАТЕЉУ !!!!!!!!!