Vojne penzije i stanovi za vojne penzionere

Molim Vas Gage07 da i meni posaljete kopiju pravilnika.Hvala bukijam@yahoo.com

POZDRAV za GOSPODJU i KOLEGE, nemojte mi zameriti, ali nisam još izvršio skeniranje, pa vas molim da budete strpljivi još malo i onda ću vam sve poslati na vaše e-maile, a tu će biti materijal ne samo oko stambene problematike već i oko pokretanja tužbe za vanredno uskladjivanje povećanja za 11,06 %, biće dosta toga i zajedno sa već donetih presuda u našu korist. JOŠ JEDNOM VAS MOLIM NEMOJTE ZAMERITI ali mora tako jer nemam skener pa sam odvisan od drugih. POZDRAV !!!

Poštovani,da li možete i meni poslati primerak pravilnika na mail adresu...
vekica87bg@gmail.com ... unapred zahvalna! Lep pozdrav!

POZDRAV GOSPOĐI, niste napisali koji status imate i koji je razlog interesovanja za NACRT, ali svejedno , dobićete nacrt, PA NAKON UVIDA u isti, možemo prokomentarisati obzirom da ćete imati moj e-mail. ČAO i čujemo se !!!!!!!

Da li se neko od kolega obracao Ministarstvu odbrane RH ili nekoj drugoj instituciji radi dobijanja potvrde da nije otkupio stan u RH .?
Da li je dobio odgovor i koliko vremena je proslo do dobijanja odgovora.?

Kolega,ja sam molbu za izdavanja uverenja-potvrde obratio MO RH,Upravi za ljudske resurse,sluzbi za stambene poslove,na adresi Cerinina br.23, Zagreb. Molbu sam poslao 28.12.2010.g. a odgovor sam dobio 13.01.2011.g.
Vrlo su azurni,pre sam dobio odgovor iz Zagreba nego recimo iz Beograda.
Uz molbu prilozi i dokumenta koja imas u vezi stana koji si imao u RH.
Molbu sam pisao hemijskom olovkom,u slobodnoj formi i poslao preporuceno postom.
Nadam se da sam ti pomogao.
Pozdrav

Kolega,ja sam molbu za izdavanja uverenja-potvrde obratio MO RH,Upravi za ljudske resurse,sluzbi za stambene poslove,na adresi Cerinina br.23, Zagreb. Molbu sam poslao 28.12.2010.g. a odgovor sam dobio 13.01.2011.g.
Vrlo su azurni,pre sam dobio odgovor iz Zagreba nego recimo iz Beograda.
Uz molbu prilozi i dokumenta koja imas u vezi stana koji si imao u RH.
Molbu sam pisao hemijskom olovkom,u slobodnoj formi i poslao preporuceno postom.
Nadam se da sam ti pomogao.
Pozdrav
Hvala puno kolega

Dok ne stigne kompletan Pravilnik,molim one koji imaju nacrt da iznesu u najkracem one delove koji se odnose na UTS,da li se ukida za nas penzionere.kada i kakvi su uslovi za nepovratni kredit od 2.000 EUR.Kada je potrebna potvrda iz bivsih republika,za mene licno iz Hrvatske,da li posle podnosenja zahteva za kredit?Koji znaju odgovore na neka od ovih pitanja molio bih da sto pre odgovore i unapred zahvaljujem.

Dok ne stigne kompletan Pravilnik,molim one koji imaju nacrt da iznesu u najkracem one delove koji se odnose na UTS,da li se ukida za nas penzionere.kada i kakvi su uslovi za nepovratni kredit od 2.000 EUR.Kada je potrebna potvrda iz bivsih republika,za mene licno iz Hrvatske,da li posle podnosenja zahteva za kredit?Koji znaju odgovore na neka od ovih pitanja molio bih da sto pre odgovore i unapred zahvaljujem.

Ovde je bilo reci o Nacrtu Stambenog pravilnika za lica koja to pravo ostvaruju preko Ministarstva odbrane, i nema veze sa pravom na naknadu dela troskova stanovanja. Pravilnik za NTS za korisnike vojne penzije i resavanje stambenog pitanja putem kredita (20.000 e) objavljen je u vojnom sluzbenom listu 32/10 od 15.12.2010. Obrazce za kredit od 20.000 e mozete preuzeti sa http://www.fsovo.mod.gov.rs/Zahtev_za_uts.doc

Poslednja izmena:

Back