Neša77
Obećava
- Poruka
- 71
Pozdrav svima na forumu i srećna vam nova godina.
Pročitao sam sve o novom pravilniku pa neću da davim. Dana 11.11.2010.god. podneo sam zahtev fondu SOVO za kredit od 20.000e. Dana 15.11.2010.godine, moj su predmet poslali na proveru na dva mesta i to: 1. u Nemanjinoj 15 (odakle su mi tražili dodatna dokumenta koja sam blagovremeno dostavio i oni su proveru rešili (POZITIVNO) i predmet vratili fondu pre kraja novembra,
2. u odelenje za NTS ili kako se već zove, gde sve do danas nisu ni pogledali predmet (posle 65 dana). Čak sam, na predlog dežurnog pravnika pismenim putem tražio pojašnjenje u čemu je problem. Niko ništa nezna. U računarima nema podatak nikakav.Niko mi ništa ne govori. Prodavac je već odustao od prodaje meni a ja neznam šta se dešava. Voleo bih, ako neko zna o čemu se tu, zapravo radi, da mi malo pojasni. Na telefon 3203-544 se niko ne javlja. Danima. Unapred Hvala.
Imam isti problem kao i ti, samo sto sam ja podneo po novom pravilniku (sto i tebi preporucujem) samo da dodas novu izjavu overenu u sud i da ti rade po novom.
Inace i meni se ceka odobrenje iz NTS-a, takodje jos od novembra, sve ostalo je reseno pozitivno ali gospoda iz NTS-a nikako da se smiluju da to provere.
U cetvrtak je jedan moj drug koji radi u voj.policiji otisao do SOVO i trazio pravnicu kod koje je moj predmet (da je ne imenujem), g-dja je odgovorila da je proverila predmet i da je s'njene strane sve u redu i da sto se tice nje ima zeleno svetlo. U petak sam zvao na razne brojeve telefona i NARAVNO DOBIO ODGOVOR DA SE JOS UVEK CEKA PROVERA NTS-a, kada sam im objasnio da mi je prijatelj proverio kod te pravnice i da je ona rekla da je proverila i da je sve u redu, DOBIO SAM ODGOVOR DA JE TO VEROVATNO KOD SEFICE OD TE PRAVNICE NA POTPIS I DA JOS TO NIJE STIGLO DO NjIH. Tako da cu ja sutra da idem za BGD u SOVO i da vidim gde to koci i ako treba i da dignem uzbunu jer u ovoj nasoj zemlji dok covek ne podigne uzbunu nista ne moze da resi.
A tebi druze evo par brojeva telefona na koje sam ja zvao, pa mozda mozes i da dobijes neku informaciju.
0113203073 na njemu se raspitujes da li je stigla provera iz NTS-a
0113203528 i 0113203544 meni su se na ovim brojevima javljali
0113203246 i 0113203582 to je broj telefona pravnika (ma da sve zavisi kod kog pravnika je tvoj predmet).
Nadam se da ce ti ovo biti od pomoci, pozdrav...