Pitanje za one koji znaju,da li je legla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E laks,uzi fotosop,malo sredi fotku i to je to a na ovu vrucinu svi se stapaju,tope,slepljuju.............
POŠTOVANE KOLEGE, ovog trenutka sam dobio pouzdanu informaciju da je USTAVNI SUD DONEO PRESUDU KOJOM SE PRIZNAJE NAMA PRAVO NA 11,06 %. Nastojim da istu dobijem i pustim na forumu.
LJUDI ima BOGA, POBEDILI SMO DIKTATURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA GAGE07
Kao i kolega BAKI777 i ja nisam podneo zahtev za 11,06%. Nisam podneo zahtev jer sam smatrao da me ne sleduje jer sam otisao u penziju 16.12.2009. Molim Vas da mi objasnite postupak ili da svratim do Vas u udruzenje u Nisu?
Unapred zahvalan.
ZA GAGE07
Kao i kolega BAKI777 i ja nisam podneo zahtev za 11,06%. Nisam podneo zahtev jer sam smatrao da me ne sleduje jer sam otisao u penziju 16.12.2009. Molim Vas da mi objasnite postupak ili da svratim do Vas u udruzenje u Nisu?
Unapred zahvalan.
Jedno pitanje koje je vise razmisljanje,ako se na primer ispostavi daoni to povecanje moraju da uplate,pa odrede neku dinamiku isplate a deo pretvore u javni dug,sta ja mogu konkretno da kupim za taj javni dug,oce li dati neku menicu ili papir od vrednosti,mozda napraviti ugovor sa nekim firmama te na osnovu javnog duga moci uzeti,belu tehniku,tehniku,stolariju,i slicno ili cak mozda izmiriti obaveze prema drzavi u smislu poreza,nekih zaostalih rata ako je drzavna ustanova u pitanju,i ovo je isto intrigantno za razmisliti.jer konkretno sta mozemo uraditi sa javnim dugom.
prosto je nelogicno da se tuzbeni zahtevi koji su u postupku obustave i da se dug pretvori u javni....pitanje je --KO CE ONDA DA PLATI SUDSKE I ADVOKATSKE TROSKOVE..??
KOLEGA Gage07..poz....Mnogo ste mi pomogli da se odlucim da uzmem kredit od 20000 e nisam se pokajao, barem se mnogo lepse osecam i drugacije razmisljam o zivotu......Otisao sam u penziji 4 decembra 2007 god ..cini mi se da i mene sleduje ovo povecanje od 11,6 %....Molim Vas da mi preporucite ADVOKATA u Beogradu kako bi PODNEO TUZBU....ako vec nisam zakasnio ...Molim vas savet ...KREDIT SMO RESILI ..sad idemo dalje u borbi za svoja prava kao sto Vi kazete.... a razume se tuzbe vecina nas nije podnosila iz finansijskih razloga ali sad smo pare resili ...kad me put nanese u NIS dolazim da se pocastimo pozdrav ....svima SRECNO
KOLEGA Gage07..poz....Mnogo ste mi pomogli da se odlucim da uzmem kredit od 20000 e nisam se pokajao, barem se mnogo lepse osecam i drugacije razmisljam o zivotu......Otisao sam u penziji 4 decembra 2007 god ..cini mi se da i mene sleduje ovo povecanje od 11,6 %....Molim Vas da mi preporucite ADVOKATA u Beogradu kako bi PODNEO TUZBU....ako vec nisam zakasnio ...Molim vas savet ...KREDIT SMO RESILI ..sad idemo dalje u borbi za svoja prava kao sto Vi kazete.... a razume se tuzbe vecina nas nije podnosila iz finansijskih razloga ali sad smo pare resili ...kad me put nanese u NIS dolazim da se pocastimo pozdrav ....svima SRECNO
PAJO to je regulisano i predloženo u ZAKON o javnom dugu koji je predložen februara 2012. godine a povučen zbog izbora, ali će septembra PONOVO BITI PREDLOŽEN sa izmenama i dopunama i time u taj dug ući pored duga od 2004.-2007. godine i dug-razlika za period od 01.01.2008. godine do konačne isplate, sa referenton kamatom, kao JAVNI DUG .
Za lica u parničnom postupku zakonska zatezna kamata će biti obračunavanja do stupanja na snagu Zakona o JAVNOM dugu a posle toga obračunavaće se referentna kamata do konačne isplate . Realizacija može biti i nekom drugom varijantom, videćemo koja će biti predložena i usvojena .
Sačekaćemo Pajo pa ćemo onda preduzeti mere kako bi i ovaj dug naplatili sa pripadajućim kamatama. Inače u tom Zakonu su predložene i načine kako da se isplate potraživanja advokatskih kancalarija i sudskih troškova .
POZDRAVLJAM TEBE I SVE KOLEGE !!!!!!
ako izadju pajo i kazu da u srbiji rastu banane,kivi,mango i papaja i da je to voce znacajno za crnu metalurgiju,ako nam tako kazu sta cemo nego da klimnemo glavama,a znamo da rastu dudovi,svinje i sljive,sad ko je ovde lud,daju nam javni dug,sta ja s njime da radim,da ga koristim ko toalet papir,jedino to posto nista s njime i ne moze da se uradi,vlas iliti vlast je sasava
Jedno pitanje koje je vise razmisljanje,ako se na primer ispostavi daoni to povecanje moraju da uplate,pa odrede neku dinamiku isplate a deo pretvore u javni dug,sta ja mogu konkretno da kupim za taj javni dug,oce li dati neku menicu ili papir od vrednosti,mozda napraviti ugovor sa nekim firmama te na osnovu javnog duga moci uzeti,belu tehniku,tehniku,stolariju,i slicno ili cak mozda izmiriti obaveze prema drzavi u smislu poreza,nekih zaostalih rata ako je drzavna ustanova u pitanju,i ovo je isto intrigantno za razmisliti.jer konkretno sta mozemo uraditi sa javnim dugom.
Kako da znamo u koju filijalu nam je Fond SOVO poslao maticnu evidenciju???