Hoce li biti velika podela kredita u aprilu za kredite od 20000 e u aprilu pred izbore ..poz
Kolega Baki, nikoga više ne zanima kredit (sem tebe i mene)???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce li biti velika podela kredita u aprilu za kredite od 20000 e u aprilu pred izbore ..poz
"Očekujem da u prvim mesecima ove godine oko 300 vojnih penzionera koji nemaju trajno rešeno stambeno pitanje potpišu ugovore o bespovratnim kreditima", istakao je ministar. Slagao nas je kao 1+1! U aprilu ce biti zasedanje 17.IV i biće odobreno 7 kredita.https://www.facebook.com/dragan.sutanovac je bio gost kod Marica u emisiji Cirilica rekao je da vrlo rado odgovara na pitanja postavljena u porukama na FB KOJA SU INTERESU VOJSKE ....ima dva profila ....ja sam vrlo blizu na listi pa se malo dvoumim da se ne naljuti na nas ...ali mozda je i bolje da mu posaljemo poruku sta je obecao na pocetku godine..... veceras pravim novi profil pa cu poslati poruku na oba dva profila pa videcemo sta ce reci ...ima 2 profila ..POZZ
"Očekujem da u prvim mesecima ove godine oko 300 vojnih penzionera koji nemaju trajno rešeno stambeno pitanje potpišu ugovore o bespovratnim kreditima", istakao je ministar. Slagao nas je kao 1+1! U aprilu ce biti zasedanje 17.IV i biće odobreno 7 kredita.
Ne očekuješ valda odgovor, mislim da oni cooliraju takva pitanjaPoslao sam ministru poruku vezano za obecanje koje je dao u januaru.
Ako odgovori dobicete informaciju.
Pozdrav.........
Nemam profil i ne znam kako se to radi. Ako se kulturno pita valjda ce se kulturno i odgovoriti. Pozz
I mene ali ne znam ništa!!!
Pre 2 godine podneo sam zahtev FSOVO za usklađivanje i isplatu penzije za 11,6% i nikad nisam dobio odgovor na zahtev pa nisam mogao ni da podnesem žalbu drugostepenom organu. Moje pitanje je: Kako i kome da tužim Državu radi isplate i usklađivanja penzije za 11,6%. Čujem da su neke kolege u Novom Sadu dobili već presude 1-stepenog suda i da su naplatili zaostatke. Molim kolege da mi kažu šta da radim i kako i da li je istina da postoje pravovaljane presude za 11,6%.
PRIJATELJU, napiši svoj e-mail preko jeg mogu da ti pošaljem sve šablonske obrasce i presude koje su naplaćene, a nakon uvida u sve to ti sam odluči, POZDRAVLJAM te !!!!!!!!!!!!!!!
Gage@: Ne razumem šta ti znaći preko "jeg". Daj mi Email na koji da ti pošaljem Email. Oprosti možda nisam obučen ali prosto ne razumem.
Nosilac sam stanarskog prava nakon smrti supruga, penzionisanog AVL, a oboje smo premešteni 1991. na službu u Beograd gde nam je dodeljen privremeni smeštaj u Hotelu Bristol (sa 5 zvezdica - barem kad je cena koju nam naplaćuju "za usluge" u pitanju).
Tuženi (Ministarstvo Odbrane), dostavilo ni je 03.04.2012. obaveštenje o oslobađanju te smeštajne jedinice, u kojoj punih 21 godinu čekam da mi reši stambeno pitanje, iako se već Upravni Sud u više navrata izjasnio povoljno za mene, poništavajući Rešenje MO o prestanku prava na Zaključak za stan.
U krajnje subjektivnom tonu, sa datim rokom za iseljenje do 18.04.2012., MO pokušava preduhitriti konačno rešavanje pitanja koje je mojom žalbom ponovo došlo Upravnom Sudu na rešavanje, po treći put.
Molim vas da mi kažete ako znate, da li postoji limit koliko puta MO može ponovno osporavati meni povoljnu presudu Upravnog Suda i vraćati predmet na početak, po praktično istim osnovama za koje su mu već ranije bili dostavljani dokazi u moju korist, bez ikakvih novonastalih okolnosti? Pitam pošto sam jedina strana u postupku kojoj vreme ne radi u korist. Urgenciju Upravnom Sudu zbog ovoga sam već podnela.
Unapred zahvalna na podršci ...
Gage@: Ne razumem šta ti znaći preko "jeg". Daj mi Email na koji da ti pošaljem Email. Oprosti možda nisam obučen ali prosto ne razumem.
]POZDRAV GOSPOĐI, moliio bi vas da mi objasnite[/SIZE], da li ste premešteni u Beograd kao porodica sa nerešenim stambenim pitanjem ili ste posedovali stan u bivšim Republikama odnosno mesto službovanja vašeg supruga.
Evo Djelic spominje u Utisku Nedjelje da je Ministar Sutanovac resio 5000 stambenih tegoba????????????
Jel u to ulazimo i mi koji smo na spisku od 92ge i nepomeramo se, takozvana obicna buranija, ona najmirnija koja posteno ceka, i jesu li to ovih 300 junaka spartanaca sto uzese aka prijavise se za kredit onaj rmdbrbrbbbb.....???????????????????????
Cudo koliko neki ljudi lazu iz demokratske divizije!!!!!!!!!!!