cheda@
Zainteresovan član
- Poruka
- 386
Gage07 molio bih vas ako ste u mogucnosti poslati i meni na mail ceda@bk.ru puno pozdrava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gage07 molio bih vas ako ste u mogucnosti poslati i meni na mail ceda@bk.ru puno pozdrava
Сасвим случајно налетим на пост и стварно ме одушеви јер видим да има још људи као ГаГе 07 који прате ова дешавања око ово мало цркавице и који оће да истерају на чистац око ових игара. Да не дужим много него бих замолио за образац захтева и ако има нека препорука за адвокате који су у Бгду јер ја још нисам успео да наплатим разлике из 2004 ако сам поднео на време и имам " висок " број под којим сам заведен . Хвала унапред .
Маил је stomisa@krstarica.com
gage07-
dobio sam materijale ./..hvala...samo jos nesto--zar je neophodno slati zahtev sovo..?? za razliku u penziji ja nisam slao nista...advokat je tuzio i dobio sam..
drugo--nisi mi nista govorio o onom zahtevu prema postanskoj stedionici..?? jel se ono odnosi na predhodne transfere ili za ove koji dolaze..?? jel to iko dobio..???
PORUKA za sheda@, KOLEGA poslao sam ti ZAHTEV i zamolio bi te da postupiš kako sam napisao. Ukoliko te zanima još nešto javi se !!! POZDRAVLJAM TE !!!
Interesuje me dali neko ima SVL broj 01/06 u kome se nalazi lista teskih bolesti.
Ukoliko ima neko molim Vas posaljite mi na mail vladicas@krstarica.com
Unapred HVALA
[ КУОТЕ = паја1408 ; 14.438.336 ] ГАГЕ 07. ..!!!
време је за слање захтева другостепеном органу ... хоце ли бити опет централизован формулар захтева од вас или да се сналазимо сами .. ? ? мислим да би јединствен образац био далеко бољи ...[/ КУОТЕ ]
PAJO, ukoliko budeš produžio sa upravnim postupkom, veoma teško ćeš ostvariti pravo na vanredno povećanje od 11,06 %. ADVOKATI su mišljenja da pravni okvir za pokretanje tužbi je čist i osnovan. Uspeh u konačnom ishodu i naplati je diskutabilan, sada, zbog očekivanja velikog uticaja politike na sudske vlasti. Ovde u Nišu je pokrenuto preko 20 tužbi i bilo je dosta održanih ročišta na kojima su već odredjeni sudski veštaci za veštačenje. Radim na obrazac tužbe i poslaću ti ga, ali svejedno savetujem ti da ideš preko advokata. Ukoliko budete zainteresovani za tu varijantu obezbedili smo advokate koji pristaju na nenaplaćivanja svojih troškova do okončanja postupka i naplate od Fonda . Obaveza bi bila da samo platite veštaka (5.-6.000 din). Moram da prekinem, čujemo se kasnije, pozdravljam te !!!
[ КУОТЕ = паја1408 ; 14.445.399 ] ако сам добро разумео ... знаци нисмо требали слати захтеве фонду Косово ..???[/ КУОТЕ ]
PAJO, neznam o kom zahtevu govoriš. Ukoliko se radi o zahtevu koju sam ti ja poslao, to je zahtev u duhu Zakona o parničnom postupku i nakon mesec dana MOŽEŠ podneti TUŽBU, i ne radi se o Zakonu o upravnom postupku, koji predlaže i nudi Udruženje oficira obzirom da svi koji to urade pokreću time upravni postupak i na negativan odgovor prvostepenog organa Fonda SOVO, treba da pišu prigovor ili žalbu DRUGO stepenom organu-KOMISIJI koja ima rok 60 dana da odgovori a nakon toga da pišeš tužbu UPRAVNOM SUDU u Beogradu (bivši Vrhovni sud) i to sve zbog toga da dobiješ usklađeno rešenje koje već imaš i po kome su ti već isplaćivali DVA povećanja penzija preko PIO (paril i oktobra 2008. god.), kada niko od nas nije trebao pisati ZAHTEV i tražiti usklađeno rešenje. OBMANA je u tome što na ovaj način (sada preko 26.000 zahteva) svi KVP koji budu išli do kraja Upravnog postupka, zakasniće ili mnogo kasnije veoma teško realizovati svoja potraživanja, obirom da je ROK potraživanja povećanja od 01.01.2008. godine do 01.01.2011. godine.
Dali si ti u tom postupku ili si sa našim zahtevom, neznam, ali tako stoje stvari. Ovde kod nas, rekao sam ti, već je podneto preko 20 tužbi i već ima nekoliko naloga za veštačenje. Kako će biti do kraja procesa i kakva će biti presuda videćemo na kraju Osnovnog i VIŠEG suda koji je dosta pod uticajem POLITIKE I vlade. Uskoro kada završim TUŽBU poslaću ti je i preporučujem ti da ideš preko advokata kao JA bez obzira što mnogo toga znam. Pozdravljam te !!!!!
[ КУОТЕ = паја1408 ; 14.454.253 ] послали смо бараве и УВП и УВПП ... ни на један нема одговора ... знаци ли да мозе да иде тузба .. ? ?
п.с.кад цете код мене ..??[/ КУОТЕ ]
PAJO, fond šalje odgovor, negativan, na zahtev poslat preko oficirskog udruženja i očekuje žalbu a samim tim nastavak KVP na upravni postupak. Na naš zahtev, ne odgovaraju, što nije ni bitno jer nakon mesec dana KVP može podneti TUŽBU osnovnom sudu, za vas u Pirotu. Rekao sam ti ukoliko se slažete može vas pod povoljnim uslovima zastupati, bivši sudija u Nišu sada izuzetno uspešan advokat kako ovde tako i u zastupanju vaših gradjana u Dimitrovgradu i Pirotu. Ako ste zainteresovani možemo organizovati moj i njegov dolazak tamo kod tebe, radi dogovora o svemu. Za sada i dalje ostaje u planu da organizujemo dolazak kod tebe sa predsednikom, jer nije tu, na odmoru je u Grčkoj. Nesmem više ništa da ti obećavam jer se ovde planovi i prioriteti stalno menjaju a nisu samo od mene odvisni, tako da bićemo u kontaktu. Tužbu ću vrlo brzo završiti i poslat ću ti je . Pozdravljam te !!!!!!!!