ovako zavrsavam 7 razrez i poceo sam da razmisljam sta da upisem i veoma se zanimam za vojnu gimnaziju jer mi je uja vojnik i bio sam sa njim na poslu i to mi je jako zanimljivo .zanima me kakav je test fizickih sposobnosti posto pise nesto na njhihovom sajtu ali mi je uja reko da to nije tako.i da se najvise gleda fizicka spremnost pa drugo .i da li mogu da upadnem ako prolazim 4.20-4.30.hvala!
Sad sam 8.razred,moj drug je išao na polaganje pre ne znam koliko nedelja 2-3 ako se ne varam.
Što se tiče fizičke spreme,imao je da istrči ne znam sad tačno da li 400 ili 800 metara,što je on uspeo,a kada bi video kako izgleda,mislio bi i ti sam da on ne može da istrči ni 100 metara.
Sad tu je imao i skok u dalj.
takodje je i to prešao.
Imao je onda test iz matematike(praktično kao prijemni) i to je prošao,znači sve kao i običan prijemni.
Imao je posle srpski da radi taj prijemni,ali je tu podbacio i nije upao u Vojnu Gimnaziju,
Što se uspeha tiče on je 4,00 od 5-8 razreda tako da taj uspeh nije toliko bitan.
Nadam se da sam ti pomogao.
E da,to se treba raspitati odmah kada kreneš u 8.razred da vide toji roditelji kada će biti konkurs za prijave i testovi.
Ako te još nešto zanima pitaj.