Vojna gimnazija-Beograd

Pozz svima,ne primaju devojkeu vojnu gimnaziju ali u vojnu akademiju primaju.....ko na kraju godine ima trojku iz matisa i cetiri iz vladanja nema sta da trazi u VOGI.....februara je konkurs sve vampise na njihovom sajtu
http://www.gimnazija.mod.gov.rs/?id=skolski_uslovi
koliko ja znam naj lakse je fizicki test....a psihicki i test znanja su malo tezi....posle VOGIja moze da se upise samo VA a posle VA master studije......

ustaje se u pola sedam ujutru pripremanje......dorucak msm da je u 8 i posletece dan kako oni kazu skola obaveze treninzi....ima slobodnog vremena...itd,itd tako svaki dan.....nema mame i tate
spavanje do podne i dorucak u krevet.....zato ko jos sedi mami u suknju tamo nema sta da trazi....pozz

P.S.ko ne zeli da upise VOGI i ko ima lose misljenje da kaze nimalo nas ne zanima ko voli i zeli neka pise ko ne voli nek se iskljuci.....Pozzz..:)

DA li i meni moze pomoc MOLIM VAS , treba da upisem vojnu skolu i nadam se da cu proci sve testove osim jednog " ZDravstvenog" imam bronhijalnu asmu i da li neko ko ima asmu moze da upise vojnu skolu ?! Hvaлa unapred.

Poslednja izmena od moderatora:

Back