Vojna akademija?

Ljudi 80 se prima ove godine na akademiju.
Ja samo ne znam za koga sutra treba da se borimo posle svega ovoga sto nam rade. Nikako ne ide na bolje, pogotovo sa ovom propagandom na vlasti.
Kakvo je vase misljenje?

e druze kako si upisan na fb da se dogovorimo?
На кога мислиш

- - - - - - - - - -

Ljudi 80 se prima ove godine na akademiju.
Ja samo ne znam za koga sutra treba da se borimo posle svega ovoga sto nam rade. Nikako ne ide na bolje, pogotovo sa ovom propagandom na vlasti.
Kakvo je vase misljenje?
А можда примају тако мало због увођења редовног војног рока

Мислим да се 80 примају у Војну гимназију, због тога што конкурс за академију излази 13-ог, па се још за академију не зна ништа, ја сам само чуо да је пријемни 22. Априла... Да ли има неко задатке од прошле године који су били на пријемном за академију???

- - - - - - - - - -

А можда примају тако мало због увођења редовног војног рока
Primaju malo zato sto nasa vojska nema potreba za vise oficira zbog malog broja ukupnih pripadnika(vojnika).
Kad bi stvarno imali u planu uvodjenje redovnog sluzenja v. roka sigurno bi bilo drasticnog povecanja broja primljenih na akademiju, a ne smanjivanja.

Poslednja izmena:
Мислим да се 80 примају у Војну гимназију, због тога што конкурс за академију излази 13-ог, па се још за академију не зна ништа, ја сам само чуо да је пријемни 22. Априла... Да ли има неко задатке од прошле године који су били на пријемном за академију???

100 se prima u vojnu gimnaziju...
Odakle si cuo da je prijemni 22. aprila?

Back