Veljko22feb
Početnik
- Poruka
- 48
Za konkurs za ratno vazduhoplovstvo nije dozvoljenja dioptrija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има на претходним страницама форума пише тачно колико је дозвољеноZa konkurs za ratno vazduhoplovstvo nije dozvoljenja dioptrija?
Па добро само настави а које године конкуришешIdu dobro,za fizicku spremu najvise se baziram na trcanje jer msm da je zahtevno.Zgibovi idu dobro mada treba navezbati do 15.Mata mi je malo slabija strana,al sam krenuo ranije da vezbam za prijemni ispit,tako da bice OK.
Ја 2018 а одакле сиPa sledece godine konkurisem.Kada ti?
Е па то а највећи проблем ми је школа јер не знам како ћу да стигнем да то повадимAha pa dbr probaj nesto ako nekog imas u Srbiji da nesto iskombinujes I ranije izvadis.Jer za upis na VA je neophodno drzavljanstvo.
А на који ћеш смјерAha pa dbr probaj nesto ako nekog imas u Srbiji da nesto iskombinujes I ranije izvadis.Jer za upis na VA je neophodno drzavljanstvo.
Имаш на њиховом сајту све објашњено за сваки смјерLjudiiii ,posto sam 98 godiste hteo bih da se raspitam za smer javne finansije ,posto ja zavrsavam ekonomsku skolu pa da vidim kako je? Hvala unapred ..![]()
Е ја не знам а сад ће још мало нови чланови да пристижу па можда они знају нештоMa ja pitam vas,da li neko zna nesto vise o tom smeru ,matematika nije kao za ostale smerove nego ekonomska jel da ... ? Unapred hvalaa![]()