Vojna akademija?

A polako, sta si operisao? I ja sam imala operaciju LCA, ali u novembru..nadam se da nam to nece praviti problem ako stignemo do lekarskog.. I ja sam pocela u martu, meni je vreme 11,90min... lose je, jedino sto mi ide je skok.. xd

Operisao sam sinus pilonidalis ,tacnije urasla dlaka,bilo mnogo zajebano,otisla ispod kicme,operacija bila mnogo zajebana,mogao sam nepokretan ostati,ali sad je ok sve.. Ne bi trebalo da bude problem kod lekarskog,jer je to prolazno,par meseci treba da bude ok sve..Imajte na umu iako budete imali tu negde oko donje granice da vas nece pozvati sigurno..

Jel neko od vas konkurisao za Vojnogeodetsko inzinjerstvo?

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! :) Ljudi bila bih vam jako zahvalna kad bi mi neko rekao kad je poceo sa pripremama iz mate? I po kojoj se zbirci radi,kako ste je nabavili? Ja sam ove godine zakasnila tako da planiram da pauziram i spremim se za sledecu godinu i to dobro da se spremim.

Operisao sam sinus pilonidalis ,tacnije urasla dlaka,bilo mnogo zajebano,otisla ispod kicme,operacija bila mnogo zajebana,mogao sam nepokretan ostati,ali sad je ok sve.. Ne bi trebalo da bude problem kod lekarskog,jer je to prolazno,par meseci treba da bude ok sve..Imajte na umu iako budete imali tu negde oko donje granice da vas nece pozvati sigurno..

Jel neko od vas konkurisao za Vojnogeodetsko inzinjerstvo?

Mislis da me nece zvati zbog operacije ako budem bila na donjoj granici? Ne znam kakve to ima veze, ja sada mogu sve normalno da radim...

Ja sam konkurisala za Vojnogeodetsko inzenjerstvo.

Opusti se, oni do lekarskog nece ni znati da si ti imala operaciju :) Ali ta operacija nije nesto zbog cega ne primaju, to sada ljudi masovno operisu.

Ma nece biti problema sa tom operacijom,siguran sam,nego sam nesto drugo hteo reci,mada je to nebitno.. Naravno da ce znati da si imala operaciju,jer ti kad ides na zdravstvene preglede moras da poneses izvestoj o istoriji bolesti od svog izabranog lekara

Ma nece biti problema sa tom operacijom,siguran sam,nego sam nesto drugo hteo reci,mada je to nebitno.. Naravno da ce znati da si imala operaciju,jer ti kad ides na zdravstvene preglede moras da poneses izvestoj o istoriji bolesti od svog izabranog lekara
Moze i to da se zaobidje, znam ljude koji su se vadili sa nekim posebnim lekarskim uverenjem koje izda obican pedijatar kada dodjes do njega, kojima je bio cim za taj zdravstveni karton na kom su imali neke bolesti od ranije, i eno ih sad na akdemiji

Pozdrav svima! :) Ljudi bila bih vam jako zahvalna kad bi mi neko rekao kad je poceo sa pripremama iz mate? I po kojoj se zbirci radi,kako ste je nabavili? Ja sam ove godine zakasnila tako da planiram da pauziram i spremim se za sledecu godinu i to dobro da se spremim.

Ja sam u decembru pocela da spremam matu ali aktivno sam pocela da radim pre dva meseca. Radi FON-ovu zbirku. Imam ja u pdf-u ako hoces da ti posaljem...

Uopste nije bitno koliko ima zadataka vec kakvog su tipa. A na prijemnom najcesce dolaze slicni ako ne i isti zadaci kao iz FON-ove.
па збирка 4+ има исте задатке као фон(имам и фонову збирку) плус још додатних и покрива све типове.Збирка је са београдских универзитета и садржи задатке са пријемних у протеклих 20 година :)

па збирка 4+ има исте задатке као фон(имам и фонову збирку) плус још додатних и покрива све типове.Збирка је са београдских универзитета и садржи задатке са пријемних у протеклих 20 година :)

Svakako, moje misljenje je da je FON-ova dovoljna...

Back