Vojna akademija?

Да ли се на крају пада када имамо испод 25 бодова после сабирања свих дисциплина и дељења са 4 или када имамо испод 25 бодова из само једне дисциплине ??

Ljudi, izvinite ako sam pogrešio, mene je to bunilo bas davno i niko mi nije dao odgovor dugo vremena...Na kraju sam dobio odgovor od dečka sa akademije da nisu puštali one koji nisu mogli preko npr.3 zgiba(ispod 25 bodova iz discipline) , samo je veoma moguce da mu ukupni zbir nije bio zadovoljavajuci , tako da ne znam...Ja sam zvao akademiju ali nisam dobio odgovor, ako bi neko od vas bio voljan da se informiše i da nas obavesti?

Ljudi, da li ce svakog da zovu posebno posto vidim da je na sajtu akademije izasao spisak ko kada polaze prijemni ispit, a koliko ovde na forumu vidim nisu svi obavesteni usmeno, tj. telefonom ?

Ma nemoraju ni da te zovu , znas kom regionalnom centru pripadas i vidis na sajtu i to je to.

- - - - - - - - - -

Koliko vidim u globalu vecini ne ide fizicko nesto extra ? :)

Da li neko moze da mi kaze, sto se tice zdravstvenog pregleda, da li obaraju zbog oziljka?
Imam veliki oziljak na levoj ruci, tacnije na podlaktici od opekotine?
Hvala unapred!

Ne vidim razlog zasto bi obarali zbog toga?

- - - - - - - - - -

Pa koliko skocite?
:think: Mozete da vezbate eksplozivnost skoka, ili da jacate misice butina(trcanje uz stepenice, tribine...), tako smo mi na odbojci radili na odrazu...pa pokusajte.

Ja sam niska i ne mogu da skocim puno :D 165 najvise skocim :D

Back