tokurinkatozuka
Obećava
- Poruka
- 62
Da li iko zna tacno da li postoji granica do koje mora da se istrci 2400 i ako postoji koja je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li iko zna tacno da li postoji granica do koje mora da se istrci 2400 i ako postoji koja je?
Ljudi, da li ce svakog da zovu posebno posto vidim da je na sajtu akademije izasao spisak ko kada polaze prijemni ispit, a koliko ovde na forumu vidim nisu svi obavesteni usmeno, tj. telefonom ?
Ima li neko da pomogne u vezi skoka u dalj ??![]()
Nema tebi pomoci sa timA ni meni vala hahah
![]()
Da li neko moze da mi kaze, sto se tice zdravstvenog pregleda, da li obaraju zbog oziljka?
Imam veliki oziljak na levoj ruci, tacnije na podlaktici od opekotine?
Hvala unapred!
Pa koliko skocite?
Mozete da vezbate eksplozivnost skoka, ili da jacate misice butina(trcanje uz stepenice, tribine...), tako smo mi na odbojci radili na odrazu...pa pokusajte.
Prijavljeno je oko 700 kandidata,juce sam kontaktirao kadetsku sluzbi emailom ...A sto se tice trcanja na 2400m za muskarce donja granica je 11.35min ,a sto se tice devojaka na 2400m donja granica je 14:45min
Pa koliko skocite?
Mozete da vezbate eksplozivnost skoka, ili da jacate misice butina(trcanje uz stepenice, tribine...), tako smo mi na odbojci radili na odrazu...pa pokusajte.