Vojna akademija?

Bilo bi glupo da se produzi trajanje konkursa, jer bi onda mozda trebalo da se promeni i datum polaganja prijemnog ispita, i kasnije lekarskih pregleda. Naravno da to nikom ne bi smetalo zbog toga sto bi imali vise vremena da se spremimo, ali bi kasnije unelo veliku guzvu i zbrku zbog proslava mature u svakoj skoli. :rtfm:

viewer (3).png

Malo ljudi ove godine ima, skoro pa pola :-) prijemni bi trebao da bude gotov do 8. maja, kao svake godine, ali to opet zavisi od broja prijavljenih :D ja prvi put cujem da ce produzavati konkurs, ne vidim razlog sto bi to radili kad ima dovoljno kandidata

Malo ljudi ove godine ima, skoro pa pola :-) prijemni bi trebao da bude gotov do 8. maja, kao svake godine, ali to opet zavisi od broja prijavljenih :D ja prvi put cujem da ce produzavati konkurs, ne vidim razlog sto bi to radili kad ima dovoljno kandidata

Realno, mislim kad nisu produzivali konkurs pre nekoliko godina kada nije bilo dovoljno ljudi da popune mesta nece ni sada kad ima i vise nego dovoljno... :D

Bio sam na otvorenim vratima u subotu i rekli su da ima preko 1000 prijavljenih,tacno je da je bilo 250 pre dve sedmice ali verovatno podatci nisu bili obradjeni,to nam je rekao major koji je drzao prezentaciju, jednom je on rekao a posle sam ga ja pitao opet je rekao da je prijavljeno preko 1000 i da moze da bude samo vise.

Dobar dan dobri ljudi :D
Evo i ja hocu da konkurisem ove godine, ali imam jedan mali problem.
Pitam se da li uopste mogu da konkurisem s obzirom da sam bio nedovoljan na ovom polugodistu (popravio sam ocene sada ali verujem da to nema nikakav uticaj posto u knjizici pise drugacije).
Cetvrti sam razred :P

Kada sam bila na otvorenim vratima rekli su da ce uvaziti popravljenu ocenu, tako da ako si bio nedovoljan na polugodistu to nema veze ako je ocena popravljena :)
Inace, cao svima, nova sam ovde na forumu i isto konkurisem ove godine :D

Kada sam bila na otvorenim vratima rekli su da ce uvaziti popravljenu ocenu, tako da ako si bio nedovoljan na polugodistu to nema veze ako je ocena popravljena :)
Inace, cao svima, nova sam ovde na forumu i isto konkurisem ove godine :D

Bio sam na otvorenim vratima u subotu i rekli su da ima preko 1000 prijavljenih,tacno je da je bilo 250 pre dve sedmice ali verovatno podatci nisu bili obradjeni,to nam je rekao major koji je drzao prezentaciju, jednom je on rekao a posle sam ga ja pitao opet je rekao da je prijavljeno preko 1000 i da moze da bude samo vise.

Nadam se da je ovo dezinformacija, posto si ocigledno samo ti cuo za ovo...

I ja mislim da ne moze da konkurise ako je nedovoljan. Tj. moze on da konkurise ali tesko da ce ga i pozvati na prijemni. Jer svima se racuna prosek sa polugodista, a kraj uopste nije ni vazan jer svedocanstva dostavljas tek u septembru ako upises VA. Ti svakako idi pitaj nekoga na VA pa ce ti reci...

Back