Vojna akademija?

Cao :)
vas koje su zvali, da li treba da nosite neki izvod iz zdravstvenog kartona, ja nisam nasla taj obrazac pa sam skinula ovaj sto koriste za upis na COPO, i to mi popunio lekar, pa se plasim da nije to to .. :|

Ja idem sutra, do 19h treba da se javim na VA... A taj izvod, mislim da je onaj obrazac o zdravstvenom stanju, kao sto smo popunjavali prilikom upisa u srednju skolu, onaj "crveni" :) ima ga u skoro svim knjizarama i kosta 30 dinara.. Meni su taj popunili, nadam se da je to taj "izvod"

Kad treba da ideš za BG? Pokušavam da saznam da li još ima vremena (nade) da mene, 60-og, pozovu na te preglede :D

Наравно да ће те звати. Немогуће је да првих 50 задовољи и психички тест и здравствени и остало.... Ја верујем да ће негде до 100-тог позивати, и преко

Pozz svima :D Sledece godine cu da probam da upisem VA , nadam se da cu upisati , sada me zanima iz koje zbirke da se pripremam za matematiku , cuo sam da je najbolja FON-ova pa me zanima koja je to tacno zbirka posto ima vise zbirki FON i takodje me zanima da li je dovoljna ona zbirka za VA . Ja sam vec sada poceo polako da se pripremam pa se nadam da cu se dovoljno pripremiti do sledece godine.

Pozz svima :D Sledece godine cu da probam da upisem VA , nadam se da cu upisati , sada me zanima iz koje zbirke da se pripremam za matematiku , cuo sam da je najbolja FON-ova pa me zanima koja je to tacno zbirka posto ima vise zbirki FON i takodje me zanima da li je dovoljna ona zbirka za VA . Ja sam vec sada poceo polako da se pripremam pa se nadam da cu se dovoljno pripremiti do sledece godine.

FON-ova zbirka je sasvim dovoljna, svake godine nova izlazi, ali je razlika od prethodne samo u testovima na kraju zbirke gde imas + onaj od prosle godine :)
Ako si sad krenuo da se spremas, imaces matematiku max :D
Ja sam spremao 15 dana prijemni , samo sam jednom preso zbirku, zato sam i imao 26 poena samo , da sam 2 puta preso, bila bi sasvim druga prica :)

Nikola hvala na odgovoru . Nadam se da cu se pripremiti . Zelja mi je da upisem VA , ne zbog serije nego sto to volim , takodje sam probao VG pre 3 godine kada sam upisivao srednju i falila su mi 3 boda da upisem ali nisam uspeo , pa se nadam da cu sada uspeti sa VA . Jos samo ako mozes da mi kazes koliko ima fonova zbirka zadataka , dok je ne kupim , da znam ?

Nikola hvala na odgovoru . Nadam se da cu se pripremiti . Zelja mi je da upisem VA , ne zbog serije nego sto to volim , takodje sam probao VG pre 3 godine kada sam upisivao srednju i falila su mi 3 boda da upisem ali nisam uspeo , pa se nadam da cu sada uspeti sa VA . Jos samo ako mozes da mi kazes koliko ima fonova zbirka zadataka , dok je ne kupim , da znam ?

tu imas testove sa fona,etf,gradjevinskog fak ,tmf,rgf,saobracajnog ... od '90 do 2013... ali ako znas solidno matu mozes i iz 4 + ...ima 700 zad to su zadaci od 2007 do 2013 imas sa etf fona grf rgf tmf saob. po meni dovoljno

Back