Vojna akademija?

naravno da radi.obzirom da smo sa tako silnom vojskom izgubili sve zive ratove izgubili sve moguce teritorije bar veza radi kad vec nista drugo u vojsci ne radi. i sad od to malo jada i bede pola ce da ide da ratuje za tudje interese ko zna gde
ne mogu da se ne nasmejem kad vidim interesovanje klinacca. nije to patriotizam vec glad i beda. i spasavanje vlastite zadnjice pred propascu i ultimativnim posrnucem jednog naroda.
od vojske nekada institucije br 1 do sramne silovane nakaradne tvorevine...
zao mi ove dece sto veruju da to nesto znaci da ce cvarak da ga digne...tuga sta reci a ne zaplakati
pa nista ajmo na neku pokaznu vezbicu da tapsemo i da se dicimo sklopocijama i po nekom cudu tehnike placenom gladnim ustima izdanog naroda..
mozemo i na one sramne parade gde nasi generali stoje rame uz rame sa onima sto su nam ubijali decu iz vazduha
ili da odlikovanja opet dodeli neko od njih ... to vojska !? to je ****

jedna suza za svu ovu prevarenu decicu vojnicine nase

Iskreno, imam i ja vezu,ali bice mi potrebna samo ako upadnem na VV i da mi zagarantuje mesto na tom smeru. Ne pada mi na pamet da je zloupotrebim da,ako budem imao manje bodova nego sto je potrebno, udjem umesto onoga ko ima vise bodova. :P

Back