Buduce kolege neka vam je sa srecom polaganje prijemnog ispita. Sve je spremno za vas dolazak. Par saveta (koji su upalili u mom slucaju):
Poslednja dva dana prelistavajte samo i pamtite pogledom zadatke, i izaberite najkriticniju oblast koju cete proraditi do prijemnog, ali samo jednu oblast.
Uvece na vreme leganje, stavite 4,5 flasica vode u zamrzivac i izvadite pre polaska da imate ledenu vodu, trebace ceo dan ste na suncu. Fizicki deo mozete raditi u bilo cemu, samo da niste goli, tako da u principu mozete i u jakni raditi

Ponesite od gaca do majice sve rezervno, gomilu cokoladica i koji sendvic posto kad prodjete kapiju u 9 neki ce ostati i do 6,7 uvece tako da ce vam biti potrebno. Koristice sve moguce nacine da vas isteraju iz takta, da vas zastrase i ostalo, tako da ne dajte se i ko se spremao nema sta da se brine. U mojoj grupi od 300 ljudi kad sam bio na prijemnom 250 je reklo super dosao sam da probam da znam za sledecu godinu tako da nema potrebe za brigu, ko sme sam sebi ispred ogledala da kaze da je dao maksimum od sebe da se pripremi, taj ce proci, neodulcnost i trema ne prolazi. Naravno ko je dao maksimum nema razloga za blokirajucu tremu nego onu motivacionu.Ako neko ima neko pitanje neka iskoristi vreme dok sam kuci za vikend.
Neka najbolji prodju i zasluze da ujutru zajedno stojimo mirno po kisi uz BOZE PRAVDE i podizanje zastave. Pozdrav!