Miloseviceva
Početnik
- Poruka
- 21
tri cetvrt
polagale su cure i prosle godine tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe niko da te ispravlja ... Reci mi za koje vreme radis zadatak ovakve ili slicne tezine.
Hahah, pa nisam merila vreme.Ali ne treba mi više od 5, 6 minuta valjda. Što pitaš?
![]()
kad se rade psiho testovi, isti dan kad i matematika ili kad dodjes na lekarski?
Onda je odlicno !
Jel cemo da imamo primenu sinusne i kosinusne teoreme?![]()
А зашто да не? Једино што би требало да немамо је комбинаторика..
Imaš u funkciji!![]()
Znam ja gde ima, ima u funkciji, ima kod polinoma, ima i u steriometriji, ali ili sam ja pogrešno razumela, ili mi nećemo imati. A i ni na jednom od ovih testova na sajtu koji bi trebalo da nam budu pokazatelj kakvi će naši testovi biti, nema izvoda. xD Ali dobro, svakako ću se snaći ako bude, mada ne verujem da hoće.![]()
A jel imamo trigonometrijske nejednacine ili se meni samo cini da nemamo?![]()
Picajzlice, ako zadatak radis 15 min cemu li se nadas ? To nece biti ni za 7 zadataka ! Nista bez s aktivnosti ... ali kojih ?
Imamo!![]()
A jel imamo trigonometrijske nejednacine ili se meni samo cini da nemamo?![]()
Pa zvanično imamo, ali to bukvalno ni na jednom prijemnom za bilo koji faks gde se polaže mata nisam videla, osim možda čini mi se na jednom testu za ETF. Ali to neće biti sigurno.![]()
Dobro ti to sabiranje, 7 hahaha![]()
- Matis pocni od samog raspusta, vreme brzo prolazi ...
- Zgibove i trcanje vec sada ...
Шта? За физичко треба максимално од нове године почети, осим ако неко није у животу подигао теже од кашике, а за мату опет зависи, мада је 3 месеца таман.