Vojna akademija?

Citat Original postavio Katherina Pogledaj poruku
Ja ne kažem da bi mi smetalo da trčim po kiši ...!

Eto , samo nesto da se lupi bez ikakvog razmisljanja. Kako moze bilo kome normalnom da ne smeta kada trci po kisi? Ajde da kazes smeta mi , ali ako treba trcacu i po kisi i po snegu ...

I zamisli kad bi ona Rutava osusila kosu svoju ...? Sta treba, da se prehladi ili za svaki slucaj da joj neko obrije glavu.. ???
( mislim ono ako se bas mora ...hehehe ):super:

A da ...onu njenu pricu o rupi nabavila sam i posto ce sada 12.00 h ... vreme je . Posto kaze da je nema jer je izbrisano moci cemo to da procitamo na mom blogu... Ustvari sto vise citam sve vise mi se svidja ...:pop3:
p.s onu drugu necu

Eto , samo nesto da se lupi bez ikakvog razmisljanja. Kako moze bilo kome normalnom da ne smeta kada trci po kisi? Ajde da kazes smeta mi , ali ako treba trcacu i po kisi i po snegu ...

Meni ne smeta. Čak sam i trčao po najgorim pljuskovima prošlog leta, i mogu da ti kažem da je vrlo dobar osećaj, mnogo drugačiji od običnog trčanja...

Citat Original postavio Katherina Pogledaj poruku
Ja ne kažem da bi mi smetalo da trčim po kiši ...!

I zamisli kad bi ona Rutava osusila kosu svoju ...? Sta treba, da se prehladi ili za svaki slucaj da joj neko obrije glavu.. ???
( mislim ono ako se bas mora ...hehehe ):super:

ово ме је нсмијало...Но, збиља, Јецика, закај дираш дјевојку? Труди се... Љепо пише... Јеси ли љубоморна? :think:

Грому врањанси ди си ти? Ми смо Јецини јатаци... Она је наша краљица, бог и батина

Poslednja izmena:
Probaj da nas ubedis da treba da trcimo po kisi i da je to mnogo dobro...mozda ti neko i poveruje. I sta znaci vise taj Katherina ???:roll:

Probaj da trčiš po kiši, dobar je osećaj. Ali mislim da bih imala bolje vreme kad ne bi bilo kiše. A Katherina se zovem na forumu jer ne volim da postavljam pravo ime! Inače to je lik iz jedne serije!

I zamolila bih te da okrenemo temu na VA-u. Nemoj više da čačkaš, neće biti dobro za tebe! Pozz :*

ово ме је нсмијало...Но, збиља, Јецика, закај дираш дјевојку? Труди се... Љепо пише... Јеси ли љубоморна? :think:

Грому врањанси ди си ти? Ми смо Јецини јатаци... Она је наша краљица, бог и батина

najbolja ga i ona i ti,ovi svi dosadni

- - - - - - - - - -

Probaj da trčiš po kiši, dobar je osećaj. Ali mislim da bih imala bolje vreme kad ne bi bilo kiše. A Katherina se zovem na forumu jer ne volim da postavljam pravo ime! Inače to je lik iz jedne serije!

I zamolila bih te da okrenemo temu na VA-u. Nemoj više da čačkaš, neće biti dobro za tebe! Pozz :*

to ti ga je na onaj prst u Grckoj,ima gi tri

Ljudi ja zavrsila matematiku, eto do Uskrsa ..po planiranom...
Svim mojim mucenicima i pacenicima zelim da cestitam Uskrsnje praznike i da kazem nekoliko reci, jer se Sutra na Uskrs necu pojavljivati, a u ponedeljak putujem. Zavrsne reci ostavicu za kasnije... ali prvo da vidim da se nasalim sa nekima ...malo...hehehee !

A ja pročitao "Kako moze bilo kome normalnom da ne smeta kada trci po kisi?" . Nisam video nešto o tome da treba da dokažem da je dobro... Aj samo kaži šta je toliko loše u trčanju po kiši, čisto da znam i ja.

Verujem da mnogi uzivaju da trce po kisi i po snegu, neki trce a i ne uzivaju nesto posebno ...drugima je to i u opisu ,,posla" ...itd. Ja ne volim da trcim po kisi i nisam prinudjena, i niko me ne moze ubediti da je isto trcati po kisi i kada nije kisa. Dakle mnogi od nas zbog kise nece ni trcati, odnosno vezbati . Moze da bude i opasno , mozes da se okliznes ; mozes da povredis zglob ; ... a bez obzira smetalo ti ili ne - na prijemnom ces da trcis . Eto ... onako najjednostavnije ...

Hvala ti :D maximalno kuliranje :) takve osobe zive od tudje paznje.

Chupkava da ne bude da skrecem sa teme javljam ti da sam matematiku zavrsila po planiranom !

Chupkava zelim da ti kazem i jos par stvari. Uopste nisi morala prema meni da izgradis lose misljenje, a ti si to uradila jos od samog pocetka. Ja te uopste nista nisam ugrozavala, a ti se me ismejavala i stalno si izvrtala moje reci. Bila sam mnogo ljuta na tebe sto si me ismejavala i zbog decka i zbog raskida sa njim, sto si me nabijala u rupe ... A kada sam citala tvoje price, ja vidim da si ti u rupama i da imas decka s kojim hoces da raskines ...spominjes crvica i da mu nije veci ... a u rukama da nista nije drzao teze od spila karata...Ja sam cula za ono : ,, ako nista drugo ... onda da ga uzmu u svoje ruke... " .. ali na sta ti muskarci misle ja ne znam ... mozda na svesku sa matematikom ..al ajde... Da skratim pricu :
Bila sam u crkvi i imala sam providjenje da si mucena i napacena dusa koja trazi svoje mesto ... Od tog trenutka shvatila sam da moram da ti pozelim srecu na putu upisa na VA .. cak ako treba da ti posaljem i moju energiju ali pozitivnu, a veruj mi da imam . Cak bih volela ako budem bila u mogucnosti da dodjem i u ponedeljak da vidim imas li ...sta znam... recimo te loknice i osmeh ! I mislim da si stvarno zasluzila da se upises na VA, a verijem i da ces da upises !:ok:

najbolja ga i ona i ti,ovi svi dosadni

Vranjanac sutra me nema. U ponedeljak putujem sta mislis gde ...u Bec ili Graz ... i nema me cele nedelje...Treba da dostavim motivaciono pismo , a ja to volim licno ! Ustvari mozda se i ne vratim , hehehe. Srecni uskrsnji praznici... i vidimo se...:zag:
p.s. Tvoj zadatak iz matematike je da izbrojis koliko ima glasova da se vratim , a koliko da se ne vratim...heheee.

Sta se radi kad te stave u centrifugu,da li tada mora nesto da se radi unutra ili se samo sedi i oni ocitavaju informacije sa tela,i obavezno danam prenesete svoja iskusta sa prijemnog i lekarskog bezobzira da li upisali ili neupisali akademiju. :D :D

- - - - - - - - - -

Sta se radi kad te stave u centrifugu,da li tada mora nesto da se radi unutra ili se samo sedi i oni ocitavaju informacije sa tela,i obavezno danam prenesete svoja iskusta sa prijemnog i lekarskog bezobzira da li upisali ili neupisali akademiju. :D :D :D

Ivana kisa bas ne prestaje, a mozda i dobro posluzi da ti se ispuni zeljica ... devojke mokre, a majice napupele ...hehee. A znas li ti gde su te tus kabine ? Nisu valjda tamo oni ljigavi sapuni sto ispadaju ...hahahaa... Drago mi je sto smo se slatko ispricali, zelim ti srecne Uskrsnje praznike, a i da ti se ispuni neka tvoja zelja !

Back