budjibu
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
ne znam sta je ovo, i mn su telefonom javili iz Jagodine da dodjem 26. marta u 11h na opsti lekarski pregled. Danas zvali. Vojo, ti isto pripadas Jagodini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto nemamo cime da plovimo vazduhomDali neko zna zasto nema ove godine vazduhoplovstva i nakoliko godina su ga ukinuli?
Ljudi, drzite se teme. Nemojte da pisete neke gluposti koje nisu vezane za akademiju.![]()
SPOMEN SOBA
Zanima me da li se moze pripremiti za fizicki test bez teretane, tj. bez tegova ? Razmisljam da sad krenem sa pripremama, 2. godina srednje skole sam![]()
Mislim da nije dozvoljeno.Da li je dozvoljeno kod skoka u dalj da se docekamo na ruke (koje naravno idu ispred nasih nogu).. kako bi se odrzao balans ?
Zahvaljujem zver!
Jos nesto, je l' moze neko da mi preporuci zbirku iz mate iz koje da vezbam?
Vežbaj iz zbirke za VA.![]()
Ljudi, da vas pitam, koje oblasti iz matematike ce biti na prijemnom? Molim vas, pomozite mi, ne mogu da nadjem nigde...![]()
Ljudi, da vas pitam, koje oblasti iz matematike ce biti na prijemnom? Molim vas, pomozite mi, ne mogu da nadjem nigde...![]()
Iskreno ti i Copko prekasno ste krenuli da spremate. :/
Zasto tako mislis ? Ja sam 2. godina srednje, imam jos nesto manje od 2 godine da se spremim![]()
Copko , zakasnio si ... ako ti kazu da si zakasnio, onda si zakasnio. Morao si da pocnes da se spremas jos od rodjenja , pa i pre, od predaka al po ocevoj liniji ,,,jel razumes. A i nije vazno da razmisljas. Tvoje je da sljakas fizicki i da rintas. Nabijaj one plocice. Sto se tice matematike, opusteno da ne sagoris, cuvaj knige i sveske ... brate stvarno si poranio !
ps. Za dve god. cudices se kako je vreme brzo proslo i shvatices da nemas vremena ...hehehe
Zasto tako mislis ? Ja sam 2. godina srednje, imam jos nesto manje od 2 godine da se spremim![]()