Nije rano i ja sam isto krenula da se pripremam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nice one xD
Rutava vezbas li tu matematiku, na kojoj si str ?
Strani? Probaj zbirci, ja sve vec presla dvaput. I ne vredjaj ovde, bolje se budi ranije i uci![]()
Rugala se vrana svraci
Podrazumeva se da obrazovani ljudi treba da govore knjizevnim jezikom. Ako se trudimo oko drugih stvari treba i oko ovoga , bar malo . Dijalektima svaka cast, meni ne smeta i ne govorim zbog mene.
Strani? Probaj zbirci, ja sve vec presla dvaput. I ne vredjaj ovde, bolje se budi ranije i uci![]()
mogu ja i knjizevno al volem ovako
Imam ja šaljem ti kad dodjem kući
http://www.kurir-info.rs/vojna-akademija-prima-manje-iz-gradanstva-samo-50-kandidata-clanak-1243207 zna neko nesto o ovome? Tacno ?
Toj si je Vranje , ali najveca vojska i junaci , eve na youtube
Blago vama kada ste sve prešli! Ja sam u krizi k'o JECA.... čoveče i ja moram da uranjavam... Koliko očekujete iz matiša? Ja 45. A fizičko nemam pojma kako to da saberem, al očekujem maksimum iz sklekova (koji su u toku) i skoka u dalj... trčanje još nisam ni počela, i neću još dve nedelje... Eto samo da se javim
Blago vama kada ste sve prešli! Ja sam u krizi k'o JECA.... čoveče i ja moram da uranjavam... Koliko očekujete iz matiša? Ja 45. A fizičko nemam pojma kako to da saberem, al očekujem maksimum iz sklekova (koji su u toku) i skoka u dalj... trčanje još nisam ni počela, i neću još dve nedelje... Eto samo da se javim
Zasto su neki mislili da sam ja u krizi , ja ne znam. Niti pijem , niti pusim , niti se drogiram ... Nemam kriziranje, nemam apstinencijalnu krizu, nemam delirijum tremens, nemam hormonski disbalans, nemam dlake ni vece ni manje , nista mi ne kasni niti mi se tresu gacice ...hahaha![]()
i jos nesto Filipe, znas li ima li jos neko iz bl zainteresovan za va
Ljudii je l' ima neko ovde da je popunjavao formular za bezbednosnu proveru? i je l' ste predali papire? ja isla do sada nekoliko puta, ali samo me vracaju i daju jos nesto da popunim xD i kazu mi mora ono da nismo u braku.
Uzela sam ja to, samo ne znam šta sve da popunim.![]()
e pa to i mn muci :/ sta ces da pises kao poslednju zavrsenu skolu i za one veze sa osobama iz inostranstva?
Ljudii je l' ima neko ovde da je popunjavao formular za bezbednosnu proveru? i je l' ste predali papire? ja isla do sada nekoliko puta, ali samo me vracaju i daju jos nesto da popunim xD i kazu mi mora ono da nismo u braku.