budjibu
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
Da l' ce stvarno da povecaju kvotu za upis devojaka? :O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao! Vidim da ste prilicno upuceni,pa me zanima na finansijama ili vei da li ima tih rigoroznih fizickih vezbi, ili bacanja bombi, skakanja iz padobrana I tako tih stvari? Ili je tu vise fokusirano na ucenje a malo fizickog? Hvala vam unapred na odgovoru
Da l' ce stvarno da povecaju kvotu za upis devojaka? :O
ja nemam ali šta će ti? mislim tu su uglavnom zadaci koji su teži od onih koji se daju na prijemnom. uzmi fonovu, ovu za VA pa i veneovu, to je sasvim dovoljno.
- - - - - - - - - -
ti si probala prošle godine?![]()
Da, probala sam!![]()
VMA ?da li postoji neki smer za vojnog bolničara, onako ko hitna, jel postoji to ako ne na VA onda gde ga ima?
Hvala na odgovoru. A da li je i dalje zagarantovan posao?
jel ih upada puno preko veze i jel matematika teska na upisu?
Jeste,nemas nikakve obaveze sve do samog kraja avgusta,ne znam tacno koji danAko se otprilike do 20 juna zna ko je upao na Vojnu akademiju, da li može da se iskoristi ostatkak raspusta bez obaveza, sve do avgusta?![]()
Jeste,nemas nikakve obaveze sve do samog kraja avgusta,ne znam tacno koji dan![]()
![]()
Pa lepo. Na mati si omanula? Hoćeš ponovo ove godine?![]()
Htela bih 20-og na more, da odmorim mozak od prijemnog i da se spremim za sledeće 4 godine.![]()
Ja idem juna, a na akademiju se ide avgusta.![]()
Ne moze da se pogleda ni da se skine