MilosCentar
Početnik
- Poruka
- 17
Komplekse decko samo ti ispooljavas ovde, moze se videti i kroz tvoj nik, i kroz tvoj opis. Sumnjam ja da svakakve budaletine stavljaju u avion 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec je neko postavio jedan test.
Ajoj narode, sta se raspravljate vise....ovde treba da pomognemo jedni drugima oko nekih pitanja u vezi VA a ne da se svadjate i vredjate.
P.S. Zna li neko koliko devojaka primaju ove godine?
Ok, hvala..Oko 25-30 (15% od 185).
sta mislite koliko njih otprilike padne na zdravstvenom i psiho testovima ?
Ja sam prosla psihotest i lekarski na VMA.Mi smo bili 20 u grupi, a samo 7 smo prosli, 2 devojke su pale na psihotestu, a 11 na lekarskom.
![]()
Ja sam prosla psihotest i lekarski na VMA.Mi smo bili 20 u grupi, a samo 7 smo prosli, 2 devojke su pale na psihotestu, a 11 na lekarskom.
![]()
Hvala puno...Da se raspisem? Evo sad cu...
Na Hedonici su bila pitanja opste informisanosti koja nisu bas bila laka, ja sam neka pitanja znala, tipa, sta je balajka, sta su fosili, sta je atov, sta je vodvilj, sta je ativizam... a neke reci sam prvi put i isla sam na eci peci pec i pogodila vecinu, znaci cista sreca
Onda je bio test inteligencije za koji mislim da moze svako da uradi, bile su rasklopljene figure, koje ti sasavis u glavi i vidis sta ispadne i zaokruzis odgovor. Bilo je i spajanje tipa covek-hoda, riba-?...
Bile su neke 5 slike, ali samo jedne se razlikuje od ostale 4, pronadjes koja i das odgovor...
I na kraju je bio test licnosti gde se neka pitanja ponavljaju, ali samo su drugacije formulisana, i ako vide da na isto pitanje das razlicit odg, gotov si
Kada sve to prodje, onda dolazi intervju, odnosno razgovor sa psihologom... Tu te pitaju da kazes nesto o sebi, zasto si se odlicio/la za VMA ili VA, kakv si djak, ko sve podrzava tvoju odluku, cime ti se bave roditelji... Neke clanove u mojoj grupi su provocirale, npr.kulirale ih, smejle im se u lice, ali bitno je da na to ne obracate paznju, nego da odgovarate sta vas je pitala\o.
Lekarski je bio najgori za neke, za mene nePrvo smo isli da damo krv i mokracu, pa kad stomatologa, kod dermatologa, ginekologa (devojke), hirurga, za uho grlo i nos... Kod ocnog su svih 11 pali, neko je imao vecu dioptriju od dozvoljene, a neki su bili daltonisti. Poslednji pregled je kod neuropsihijatra, tu ti kaze da rasisris ruke, da dotaknes nos zatvorenih ociju, da hoda na prste, da kleknes, da savijes nogu...Ja sam sve to bila zavrsila i jedan pukovnik mi kaze ''Daj mi da vidim sve preglede kako su prosli kod tebe'', ja mu dajem onaj papir i on mi kaze ''Sposobna si za VMA, idi sedi i uzivaj''... Kada mi je to rekao, ja sam sela na klupu i nisam mogla da se suzdrzim, vec sam izasla napolje i pocela da javljam mojima kuci.
![]()