Vojna akademija?

Evo testa od juče

Kolko mogu da primetim vecina je imala iz matematike 20-25. Jel tolko tezak bio test?

25? Koju li si ti listu gleeedao, da mi je znati... Većina ima oko 10, 15 bodova. Preko 20 ima možda njih 30setak od eto, nas 250 (pričam za prvi dan, drugi dan je vojna gimnazija, oni su posebna priča. :D )
Kojih bre 25 bodova kad vidiš da su ljudi išli i u miiiinus, i sve nešto šugavo po 2,3,4 bodova.

Generalno gledano matematika je bila solidna , to sto vi vezbate samo iz zbirke za vojnu koja ima 500 zadataka to je velika greska. . . mora da se grize matematika sa elektrotenike , sa fona , samo da se ne drzite vojne zbirke jer su tu laki zadaci. Ja sam izgubio samo 3.7 poena mrtva 3 i po iz mate i 0.2 na skoku u dalj. Ja stv ne znam sta je to toliko testo da je ovako lose uradjeno. Raspitajte se kod profesora matematike za misljenje i videcete. Ne kazem da su bili prelaki , ali mora da se vezba puno mata. U zbirci za vojnu ima 500 zadataka od toga ima bar 50 koji nisu vise ukljuceni i bar 20 koji se ponavljaju. . . trenutno skeniram matematiku za etf i za fon, pa ako nekom treba poslacu. Samo jos psihotest da se prodje. . . Jedva sam se nakanio da okacim i ja ovde nesto. . .

ja imam 8 tacnih i par netacnih, to je oko 22 boda i 11 iz fizickog samo sto su mi zakinuli ceo bod na sprintu, na treningu sam trcao 7,6-7,8 a ovde sam kao 8.7 a bio sam prvi u grupi, bukvalno da sam puzao ne bi bilo 8.7. Zadatke je bas pokidao, ovaj treci dan cini mi se da je bio najtezi (svakom je svoja muka najveca :D) al realno bas nas je pocepao, izvukao sam neku statistiku prva 2 dana ima oko 50 ljudi koji imaju preko 20 poena iz matematike, sutra je Nis kazu da ce biti dosta ljudi, al nek za danas i sutra bude duplo tj. jos 100 ljudi i bice super. Al opet je kriticno.

Back