WCRA
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Ostali mi logaritmi,njih najgore znamProucavala sam ja i to,ali nedovoljno
Jesi ti sve presao?
kad si rekla ima dosta ucenja ja reko nisi ni do pola stigla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostali mi logaritmi,njih najgore znamProucavala sam ja i to,ali nedovoljno
Jesi ti sve presao?
kad si rekla ima dosta ucenja ja reko nisi ni do pola stiglameni ostala samo trigonometrija ovo ostalo znam full
Dobro jeEj sad,nije bas tako grozno stanjeSuper
Koji smer hoces?
Ako nije tajna
![]()
Dobro jeMuO, ti? odakle si
Vojnohemijsko inzenjerstvoIz Novog Sada
![]()
Ako slucajno ne prodjes ove godine, da li ces konkurisati i sledece. Ako budes, onda cemo istog dana, posto pripadamo Vojvodini.![]()
![]()
Ako slucajno ne prodjes ove godine, da li ces konkurisati i sledece. Ako budes, onda cemo istog dana, posto pripadamo Vojvodini.![]()
![]()
Stvarno,baksuzeNecu moci,92 godiste jos ove godine ima pravo da konkurise,koliko ja znam
![]()
http://www.va.mod.gov.rs/documents/konkurs2013/klasifikacioni_primer.pdf kako vam se cene zad
ima li neki koji nezz
Kako si prosla prosle godine?koliko bodova si imala?![]()
Stvarno,baksuzeNecu moci,92 godiste jos ove godine ima pravo da konkurise,koliko ja znam
![]()
Tako je vec boljeHaha, ja se izvinjavam.Hteo sam da napisem, ,,da ne baksuziram" i sam sebe preduhitrio i napisao ti onako. Da polozis, da upises, da zavrsis, da se zaposlis, i sve do cina generala.
![]()
Haha. Srecno.
![]()
u 3. godini se polaze vozacki ispit za "C" kategoriju. Obuka se vrsi u Kraljevu na kamionima TAM110 i TAM150, a pre toga se polaze kurs (teorija) o motornim vozilima.
Je l' moze neko da mi kaze kada su pregledi bili prosle godine za VMA?![]()