ledux
Obećava
- Poruka
- 74
Pa tako ce i da bude, snime drugi deo, puste pred upis i eto mase ljudi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zalosno sto zauzimaju mjesto ovima koji stvarno zele da upisu![]()
ljudi, ako su uveli tu mogucnost samo zaokruzivanja, uveli su zbog nas, kako bi nama olaksali. Tako da ako to pomogne nekom ko je dosao da uradi na srecu, pomoci ce i onima koji su ucili, zato nema razloga za brigu. Svakako moramo da uradimo zadatak da bismo nesto zaokruzili, samo ne mora da bude lepo napisano, i izvojeno na onom prostoru gde se i radi taj zadatak, jer koliko znam ranijih godina su se zalili na velicinu prostora, i nepriznavanja zadataka zbog prelaska izvan predvidjenog prostora za rad.
Zalosno je sto vama predstavljaju konkurenciju ljudi koji ce doci da na eci-peci-pec zaokruzuju odgovore, pa ovde pljujete ceo sistem i ljude koji su tu olaksicu smislili zbog vas. E to je zalosno. Ocigledno nemate pojma sta je prijemni, da se tu oduzimaju poeni za najmanje sitnice, za pogresno prenesen red, za nepreglednost. Pitacu vas kada vam zafali pola boda i bas tih pola boda vam oduzmu negde gde ste presli prostor predvidjen za pisanje, sta cete tada pljuvati. I to toliko tripovanje oko ljudi koji su odgledali neku seriju, i resili da prosetaju do VA, a vi ste se toliko poplasili da ce vam pokupiti mesta. Pa sta? Ako neko ko nije ucio, ko nema zaista zelju da bude tu upadne pre vas koji ovde mesecima prosipate znanje, onda vam i nije mesto tamo.
Ma nemojte da se nervirate u vezi serije, opet će doći na prijemni oni sto ne znaju ni sta se polaže, oni su najmanja briga. A i palo je interesovanje, pre neki dan dečaci iz mog odeljenja su dobili poziv da
se upišu u vojnu evidenciju. I imali su pitanje da li žele da služe vojni rok. Od njih 11 samo jedan je zaokružio DA.
- - - - - - - - - -
Ma nemojte da se nervirate u vezi serije, opet će doći na prijemni oni sto ne znaju ni sta se polaže, oni su najmanja briga. A i palo je interesovanje, pre neki dan dečaci iz mog odeljenja su dobili poziv da
se upišu u vojnu evidenciju. I imali su pitanje da li žele da služe vojni rok. Od njih 11 samo jedan je zaokružio DA.![]()
U Regionalnom centru u Kragujevcu su rekli da ce vrv 50 tamo da se prijavi, ne znam koliko je bilo prosle godine
Je l' moze neko da mi kaze sta predstavljaju ovi bodovi pri ocenjivanju fizicke spreme i kako se boduje?
ОЦЕЊИВАЊЕ
ОЦЕНА БОДОВИ
Одличан 81 – 100
Врло добар 61 – 80
Добар 41 – 60
Довољан 25 – 40
Не задовољава мање од 25
Да вам помогнем кренућу од крај.1. Менаџмент у одбрани - 40 кадета за следеће
модуле:
пешадија
артиљерија
инжињерија
АРЈ за ПВД
2. Војноелектронско инжењерство – 40 кадета
за следеће модуле:
телекомуникације
информациони системи
радарски системи
ракетни системи и СУВ
3. Војномашинско инжењерство – 20 кадета за
следеће модуле:
борбена возила
наоружање
4. Војнохемијско инжењерство - 10 кадета за
модул
убојна средства
5. Војно ваздухопловство – 20 кадета
6. Логистика одбране - 55 кадета за следеће
модуле:
финансије
одржавање
снабдевање
општа логистика
zvanicno bi trebala ta opisna ocena (odlican 5, vrlodobar 4...) da se pomnozi sa 3 i da se dobije broj bodova iz fizickog, a nezvanicno svaka disciplina vredi 3.75, tj jedan bod je 0,0375 pa za svaku disciplinu se pojedinacno racuna npr. 13 zgibova vredi 90 bodova > 90*0.0375= 3.375. i tako se ponovi za svaku disciplinu.За сваку дисциплину кандидат добија бодове у распону од - 30 (минимум) до 100
(максимум) према датој таблици.
Бодови из свих дисциплина се сабирају и збир се дели са четири (број дисциплина). На
основу просека бодова за све дисциплине провере, кандидат добија оцену према датој
таблици (табеле 1 и 2).
ali sta ta ocena znaci, nemam pojma![]()
Imam pitanje,ljudi...Da li iz matematike svaki zadatak nosi po 3 boda,bez obzira da li se zadaci razlikuju po tezini?![]()
Sta bi, vec 2 dana se ne pise na forumu, je l' se matematika mozda sprema?![]()
To sto su imali decaci iz tvog odeljenja nema nimalo veze sa VA,to je upis u vojnu evidenciju![]()
Jeste, ali to pokazuje koliko je omladina zainteresovana za vojni poziv, a VA pripada vojsci.![]()
Da pripada vojsci ali nemora to nista da znaci,npr ja sam kada je bilo to u skoli zaokruzio ne jer nezelim da budem profesionalni vojnik vec oficir VS![]()