Vojna akademija?

Meni su tako rekli u vojnom odseku...istina je da se 30% najmanje prijavi "samo onako" u to sam se uverio i prosle godine posto sam konkurisao,mada se i ja nadam manjoj konkurenciji ove god jer je prosle bas serija "odradila dobar posao" sto se tice konkursa :D

Haha, serija ih je sve zaj*bala :D Fora kao tamo sve super, a fazon kad odes sve drugacije. :D Prica mi drugarica koja je sad tamo 1 god. :D

Meni su tako rekli u vojnom odseku...istina je da se 30% najmanje prijavi "samo onako" u to sam se uverio i prosle godine posto sam konkurisao,mada se i ja nadam manjoj konkurenciji ove god jer je prosle bas serija "odradila dobar posao" sto se tice konkursa :D

pa dobro, al prosle godine nije ni priblizno bila jaka konkurencija ko 2011, poslednji koji je usao prosle godine je imao 65. a 2011 je imao oko 75, tako da mozes da zamislis kako je tek tad bilo.

Ljudi, mozda dobra vest, kako za koga. :D Ove godine na prijemnom, sto se tice matematike moci ce se samo zaokruziti tacan rezultat bez postavke zadatka. :D

Dobra je vest za mangupe i one koji nece nista uciti, pa mozda ubodu neke bodove, zamisli bas taj mangup upadne umesto nekoga zato sto je pogodio 10 pitanja, zalosno....Mada moje misljenje je da su to gluposti i dezinformacije...

Dobra je vest za mangupe i one koji nece nista uciti, pa mozda ubodu neke bodove, zamisli bas taj mangup upadne umesto nekoga zato sto je pogodio 10 pitanja, zalosno....Mada moje misljenje je da su to gluposti i dezinformacije...

E upravo to, zbog tih mangupa, ici ce fazon ako ih ubode ubode, ako ne nikom nista. :D Pa dobro, nmrs mi verovati, tako mi rece drugarica koja je isla na promociju, to sto su isli po gradovima, i tako su rekli. Ustv videcete na prijemnom da li ce takoo biti ili ne.

E upravo to, zbog tih mangupa, ici ce fazon ako ih ubode ubode, ako ne nikom nista. :D Pa dobro, nmrs mi verovati, tako mi rece drugarica koja je isla na promociju, to sto su isli po gradovima, i tako su rekli. Ustv videcete na prijemnom da li ce takoo biti ili ne.

Isao sam ja na promociju u moj grad kada su dolazili i nisu nista rekli za to...pre mislim da je Boris202 u pravu,sta da se desi da takvi upadnu bas ce da zavre :D

pa dobro, al prosle godine nije ni priblizno bila jaka konkurencija ko 2011, poslednji koji je usao prosle godine je imao 65. a 2011 je imao oko 75, tako da mozes da zamislis kako je tek tad bilo.

Moram odmah da te demantujem, jer je pribelezeno na samoj VA da je prosle godine konkurisalo najvise kandidata od kako je proslo bombardovanje... Brojka je bila oko 1500, dok se za 2011 vodi nesto vise od 1000. A to sto je zadnji primljen sa 65 bodova i to na MUO to nikako nije mali broj poena naspram toga kakve su tezine bili zadaci i kako su obarali na ostalim delovima selekcije. I mislim da je 2011 bio jos manji minimum, no to sad i nije toliko bitno.

Moram odmah da te demantujem, jer je pribelezeno na samoj VA da je prosle godine konkurisalo najvise kandidata od kako je proslo bombardovanje... Brojka je bila oko 1500, dok se za 2011 vodi nesto vise od 1000. A to sto je zadnji primljen sa 65 bodova i to na MUO to nikako nije mali broj poena naspram toga kakve su tezine bili zadaci i kako su obarali na ostalim delovima selekcije. I mislim da je 2011 bio jos manji minimum, no to sad i nije toliko bitno.
Da u pravu si kao sto sam pre rekao bili su zadaci dosta tezi,pa je zato i granica bila niza u odnosu na 2011-tu,mislim da je tada bilo 1350 kandidata a prosle 1550 :)

na zvanicnoj rang listi za 2011 poslednji je usao sa 75 , ali realno nije sad to tolika tezina zadataka za onog ko se spremao. za ostale delove selekcije ne znam.

- - - - - - - - - -

Isao sam ja na promociju u moj grad kada su dolazili i nisu nista rekli za to...pre mislim da je Boris202 u pravu,sta da se desi da takvi upadnu bas ce da zavre :D
Nadamo se samo pogresnoj glasini.

Ja tipujem na to da je ona pogresno razumela, da su joj rekli da moze da zaokruzi ponudjeni odgovor, posto ti stvarno na prijemnom dobijes 5 ponudjenih odg ili 4 nbtno, pa je ona shvatila da ne mora da se radi postavka zadatka.

Drugari ovako u mom gradu su na promociji takodje rekli da ce da se uvede to da moze samo da se zaokruzi odgovor ali su takodje spomenuli da se uvode i negativni bodovi,mozda lazu mozda ne,uglavnom odemo na prijemni i tad saznamo kako je :D

Ja tipujem na to da je ona pogresno razumela, da su joj rekli da moze da zaokruzi ponudjeni odgovor, posto ti stvarno na prijemnom dobijes 5 ponudjenih odg ili 4 nbtno, pa je ona shvatila da ne mora da se radi postavka zadatka.

Sigurno je pogresno razumela.Oni ne daju prijemni da vide koliko imas srece, vec da pokazes svoje znanje iz matematike. Kako oni mogu na taj nacin da saznaju da li ja znam sinusnu i kosinusnu funkciju itd. I, ako se desi da je informacija tacna, to je najveca sramota za VA-u. :think:

Sigurno je pogresno razumela.Oni ne daju prijemni da vide koliko imas srece, vec da pokazes svoje znanje iz matematike. Kako oni mogu na taj nacin da saznaju da li ja znam sinusnu i kosinusnu funkciju itd. I, ako se desi da je informacija tacna, to je najveca sramota za VA-u. :think:

Dobro ali oni nisu izmislili rupu na saksiji tako funkcionise i ETF, i FON i masinac vec godinama u nazad. Samo uz ovo se stave i negativni poeni, pa nek ih imitiraju do kraja.

Da u pravu si,nije njima cilj da upadnu oni koji imaju srece i zaokruzuju tek onako nego oni koji stvarno znaju da urade ceo postupak zadatka:D

Na promociji u mom gradu su takodje kazali da ce princip za matematiku ove godine biti, da postupak nije bitan, ako je resenje tacno... Iskreno smatram veoma losim korakom to sto su ucinili, jer svoje mesto na Akademiji mogu izgubiti ljudi koji su se stvarno spremali za to, i koji to vole! Vrlo lose!

ljudi, ako su uveli tu mogucnost samo zaokruzivanja, uveli su zbog nas, kako bi nama olaksali. Tako da ako to pomogne nekom ko je dosao da uradi na srecu, pomoci ce i onima koji su ucili, zato nema razloga za brigu. Svakako moramo da uradimo zadatak da bismo nesto zaokruzili, samo ne mora da bude lepo napisano, i izvojeno na onom prostoru gde se i radi taj zadatak, jer koliko znam ranijih godina su se zalili na velicinu prostora, i nepriznavanja zadataka zbog prelaska izvan predvidjenog prostora za rad.

serija je u pripremi i po malo se snima...
Ja cenim da ekipa sa katedre prirodno-matematickih nauka VA nece dozvoliti da se racuna samo zaokruzeno resenje kao do sada, vec ce ta ekipa da gleda u zadatak kako bi tu mogla da zakine ili da ti da neki bod ako nisi uradio do kraja zadatak.

Back