laza vojna
Početnik
- Poruka
- 11
Hteo bih da pitam , da li neko sada ako ide u npr: medicinsku 1 god da se prebaci u VG ?
Unapred hvala ...

Unapred hvala ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacno tako,ako vec hoce ista prava kao muskarci onda nek imaju iste obaveze kao muskarci, tj i iste uslove konkursa. pa smo onda svi jednakiDiskriminacija je upravo to sto i dalje mora da se obavezno primi 28 devojaka...Nemoj pogresno da me shvatis, nemam ja nista protiv devojaka na VA ali mislim da i fizicka provera treba da bude ista za sve (jer da se ne lazemo ipak se radi o vojnoj skoli) i onda da najbolji na rang listi budu primljeni, nebitno da li se radi o devojkama ili muskarcima...Na primer ako su na rang listi od prvih dvesta kandidata sto devojke onda treba da se primi sto devojaka a ne da imaju zagarantovano mesto bez obzira na to da li postoje neki muski kandidati koji su bolje uradili prijemni i imaju vise bodova. Ali posto toga nema onda imamo slucaj da se diskriminacijom borimo protiv diskriminacije sto je van svake pameti. Pozdrav
Ps. Jel ima kombinatorike na prijemnom? Pitam posto u onoj zbirci sa testovima do 2003. ima ali na ovim novijim nema.
Necu mnogo da pricam o akademiji ali mogu da vam kazem da vam ni na kraj pameti nije ono sto se stvarno radi na akademiji![]()
Hteo bih da pitam , da li neko sada ako ide u npr: medicinsku 1 god da se prebaci u VG ?![]()
Unapred hvala ...
Hvala na odgovoru. Jel mozes da mi kazes nesto vise o proslogodisnjem testu da li uopste ima slicnosti sa ovim primerom koji su postavili na sajtu ili se radi o znatno tezim zadacima posto sam cuo price da ovi zadaci sa sajta nemaju veze sa onim na prijemnom?Ja sam bio prosle godine na prijemnom,nije bilo kombinatorike![]()
Test je prosle godine bio mnogo tezi nego pretprosle,bila su cini mi se dva zadatka sto su postavljena od onih na sajtu barem u mojoj grupi a ovi ostali iz zbirke za akademijuHvala na odgovoru. Jel mozes da mi kazes nesto vise o proslogodisnjem testu da li uopste ima slicnosti sa ovim primerom koji su postavili na sajtu ili se radi o znatno tezim zadacima posto sam cuo price da ovi zadaci sa sajta nemaju veze sa onim na prijemnom?![]()
Neverujem da je to moguce,ali se opet raspitaj u vojnom odseku
Pozdrav svima. Moze li neko da mi preporuci smer, posto se dvoumim izmedju vise njih, pa me zanima, koji ne najtezi, koji najlaksi. Hvala unapred.
Da li je problem na lekarskom pregledu ako sam alergican na neke stvari
Da li je problem na lekarskom pregledu ako sam alergican na neke stvari
Sad ce cika doktor sve da ti kaze, ajde doktore![]()