Pa imali ste mogucnost da se zalite,mozda su lose sabrali bodove.aa da,da,da...sad sam se setila...zaboravila sam na te minus bodove... mada opet moj drug iz skole ima oko 20 ,25 i fizicko je imao 14..a na listi pise da ima ukupno 28
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imali ste mogucnost da se zalite,mozda su lose sabrali bodove.aa da,da,da...sad sam se setila...zaboravila sam na te minus bodove... mada opet moj drug iz skole ima oko 20 ,25 i fizicko je imao 14..a na listi pise da ima ukupno 28
Е људи јел може мени неко да објасни то са физичком провером,зар не важи оно ко има одличан успех (81+) 15 поена,вр.добар (61+) 12 поена? Како неко може да има 14,13 поена онда?А и ако неко има минус поене ваљда може да има оцену недовољан што је 0 поена а не минус,ништа ми није јасно
batalite ljudi te veze, ***** mi se od pojedinih komentara.... sednete, zagrejete stolicu, a ne da se nadate da ce pasti sa neba.... pogotovo pojedinci koji su planiraliIsti slucaj je kod mnogih kandidata-kod onih koji nisu imali veze. Meni su tako uzeli 10 bodova, taman da ne upadnem. Uzas...Izgleda da se na VA moze upasti samo preko veze...
Koliko imas bodova?ljudi i mene zvali 27.05. da dodjem tamo najkasnije i da nocim. Sledeceg dana idu prvo lekarske provere pa ako se tu prodje onda opet sledeceg dana idu psiho testovi i razgovori kod psihologa...
Kako me nerviraju ovi što odmah pričaju o vezama i u tome vide razlog svog neuspeha. legija slažem se sa tobom i citizenom. Znači void k*rcio si se koliko imaš bodova i pričao da ideš u drugi krug sigurno...odmah sam znao da nije tako. Alo dečko uradio si 2-3 zadatka a pričao si da si uradio 12! Hoćeš da kažeš da su ti oni zakinuli 9 zadataka?ajde ne lupaj..najviše se ježim od takvih k*rcevitih koji kada se zeznu okrivljuju druge za svoj neuspeh.
Inače hoće zvati na fiksni ili na mobilni i da li se zna koliko otprilike zovu?
Ja sam video svoj zadatak iz matematike jer sam bio u BG-u i nisu mi priznali 5 zadatka zato sto sam presao (malo, cifra ili znak) predvidjen prostor. Inace, nama nista nije receno da nece priznavati zadatke ako predjemo predvidjeni prostor.
ljudi i mene zvali 27.05. da dodjem tamo najkasnije i da nocim. Sledeceg dana idu prvo lekarske provere pa ako se tu prodje onda opet sledeceg dana idu psiho testovi i razgovori kod psihologa...
Ma problem je u tome sto je za pojedine zadatke onaj pravougaonik jednostvno nedovoljo prostora. Mogli su da daju za svaki zadatak po jednu stranu, a ne da ovako otpadaju kandidati koji bi sigurno prosli da su im priznati zadaci. Nevezano za ovo, sta mislite do kog ce mesta pozivati za drugi deo selekcije?Тест "интелигенције". Ради шта ти се каже. Ако ти се ништа не каже, ради оно што мислиш да би требало да ти се каже. И уради то добро. :р
I ja sam pozvan na 2. deo selekcije 66 poena, ima li ko kakav poucan savet za psiho provere i lekarske preglede??![]()
Mogu samo da kazem srecnoI ja sam pozvan na 2. deo selekcije 66 poena, ima li ko kakav poucan savet za psiho provere i lekarske preglede??![]()
I ja sam pozvan na 2. deo selekcije 66 poena, ima li ko kakav poucan savet za psiho provere i lekarske preglede??![]()
Sprint na 60 metera, skok u dalj iz mesta, zgibovi i trcanje na 2 i 400 metara.Da ali kojim redom...jel tim?(mislim sta je prvo , pa drugo, pa trece)
Jel zna neko kako da se opustim za vreme merenja pritiska?![]()