Vojna akademija?

Биће да има превише оних који требају да упадну преко везе. Па им треба пар дана да издвоје најјаче везе. :per:

Хаха, слажем се, брате. Кад сам ја дошла на пријемни, видела сам пуковника како доводи ћерку.. Ето, та је већ упала... Свуда треба веза, поготово овде, где примају 185 кадета, а од тих 185, 70 момака је из Војне гимназије.. Цивилима шта остане..

Па немам је,видим сви одбројавају сате па зато

А-ха. Ма опусти се. Не верујем да ће чекати поноћ да објаве резултате. А и вероватно неко са академије одржава сајт, па ће тек сутра у току дана да објаве резултате.

Ljudi svako ko gubi ima pravo da se ljuti:) nemojte odma tu vezu da uvlacite! Nje ce uvek biti ali na drugim mestima je to mnogo izrazenija . Ja isto prosle godine nisam prosao ali bodove koje sam imao su mi tacno izracunali i nisam imao pravo da se ljutim, sacekajte tu listu pa tek onda pricajte! Puno uspeha onom ko upise!!! I da lista se objavljuje tek ujutru a kog dana pa verovatno danas;)

Pa prokomentarisao si kako se ceni brzina, vreme i tacnost u vojsci...Koje crna preciznost, mata je kasnila 15 minuta, cekali po pola sata na pisti, moja grupa trebala da radi treca, mi radili pretposlednji...

Јел си ти сигуран да си био у уторак? за мату су рекли да ће почети у 11 а почела је у 15 до 11 и трајала до 15 до 13.А ја сам био 9 група,а пре мене 2400 завршила 8 тако да ниси био претпоследњи

E pa moguce da sam se zajebao. Izgleda da je moja grupa bila 3 od pozadi. Mi smo trcali odmah posle zadnje zenske grupe. A sto se tice matematike, ja sam bio u K-2, i mata je pocela u 11 i 15, to sam 100% siguran

Aa извини,нисам знао да је свима другачије почињала мата.Али како је истрчала она најбржа ликуша из друге женске групе,фасцинирала ме девојка :)

Back