Tako je i nama receno.. najkasnije do 16.5.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће да има превише оних који требају да упадну преко везе. Па им треба пар дана да издвоје најјаче везе.![]()
А јел сте сигурни да ће тачно у поноћ да објаве?Није да баксузирам питам само![]()
Одакле ти информација да ће резултати бити објављени тачно у поноћ?![]()
Па немам је,видим сви одбројавају сате па зато
Па немам је,видим сви одбројавају сате па зато
Ma dajte ljudi bice sutra rezultati ipak je to vojska,mesto gde se trazi i ceni brzina i tacnost...
bio sam ja na prijemnom i nzm o cemu pricas ti...a sto se mene tice nema odustajanja idemo napred bree,nadamo se najboljem mogucem ishodu ovoga...Au sinak, ti ili nisi bio na prijemnom ili zivis u nekom paralelnom univerzumu
Odustani dok se jos nisi razoarao
P.S. A sto se tice poena...dok ne vidim crno na belo, to za mene nije istina![]()
Pa prokomentarisao si kako se ceni brzina, vreme i tacnost u vojsci...Koje crna preciznost, mata je kasnila 15 minuta, cekali po pola sata na pisti, moja grupa trebala da radi treca, mi radili pretposlednji...
Pa prokomentarisao si kako se ceni brzina, vreme i tacnost u vojsci...Koje crna preciznost, mata je kasnila 15 minuta, cekali po pola sata na pisti, moja grupa trebala da radi treca, mi radili pretposlednji...
E pa moguce da sam se zajebao. Izgleda da je moja grupa bila 3 od pozadi. Mi smo trcali odmah posle zadnje zenske grupe. A sto se tice matematike, ja sam bio u K-2, i mata je pocela u 11 i 15, to sam 100% siguran