Vojna akademija
Obećava
- Poruka
- 58
A jel zna neko kad ce objaviti rezultate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast majstore! Kako si fizicko uradio?Ja saznao danas preko ortakove keve koja je kod vojske...35 poena matis
Btw. U ponedeljak objavljuju listu...Mada moze da se desi i preko vikenda, ali tesko
Ja saznao danas preko ortakove keve koja je kod vojske...35 poena matis
Btw. U ponedeljak objavljuju listu...Mada moze da se desi i preko vikenda, ali tesko
svaka cast za matu , a kazes da si uradio 11 celih,..2 , 3 zadatka polovicno -a imas 35 bodova .... to znaci da se i ti zadaci nedovrseni ipak boduju sa 1 ili 1,5 ..e to mi se svidja ,ulio si mi neku nadu .. :-)
Fizicko sam uradio sa 7-8 poena...barem se tome nadam. Inace, radio sam u utorak, pa koje bio u utorak, ja sam bio u 6. grupi za fizicko, a za matematiku sam bio u ucionici K2
A sto se tice donje crte...Uzeci u obzir slabu konkurenciju, i globalno slabo uradjenu matematiku, ocekujte da ce donja crta biti mnogo niza nego prosle godine. Ja ga cenim oko 60 do 65 poena maksimum. U utorak je vecina uradila samo po 5-6 zadataka, od 300 coveka, pa ajde da kazem da su 20-25 uradili vise od 10 zadatka.
Шта је ово предрезултатна тишина@Vojna akademija покушај да не размишљаш о томе,да се не дај Боже не разочараш
![]()
Srecno svima![]()
p.s. skocila popularnost zbog serije koliko vidim..a serija je nelogicna skroz i mislim da nema blage veze sa onim sto VA zapravo jeste,verujem da je disciplina na mnogo strozijem nivou od one u seriji...
Да, да, све кадети тамо чисте и раде. Има, има, везара и превише. Чула сам да је прошле године маса упала преко везе.Puno ima i vezara,gledam na tv prilog o vojnoj akademiji i neki kadet prica,momak onako podebeo,kao da ni ne trenira,tako izgleda,pa zar ne treba da akademac bude zategnut ko sajla?
A da li znate kakve cete imati radne aktivnosti,jel cete imati radne aktivnosti kao obican vojnik,znaci kosenje trave,ciscenje snega. Ja sam cuo da vojnici asovom moraju da seku drvo,ili daju kramp i cupas zbunjem krampom
Да, да, све кадети тамо чисте и раде. Има, има, везара и превише. Чула сам да је прошле године маса упала преко везе.