Vojna akademija?

Devojke prvi put od ove godine mogu konkurisati na VA, plombe nisu problem, potrebno je proci psiho-testove, stroge lekarske preglede, fizicku proveru, baro-komoru, test G-opterecenja u centrifugi, i na kraju matematiku. Konkurs za upis na VA izlazi najverovatnije krajem marta ili u aprilu kao i prethodnih godina.
Pa izvolite, budite odabrani!
Vojna Akademija-profesija odlucnih

Mogu li upisati VA ako sam dezavljanin Crne Gore ?

Imam godinu i po do upisivanja fakulteta, ali premalo vremena da donesem konacnu odluku. Zanima me kakvi su uslovi za devojke i da li je bolji finansijski ili informaticki smer? S obzirom da je velika navala, a malo mesta, gde mi je sigurnije da kandidujem?

Mogu li upisati VA ako sam dezavljanin Crne Gore ?

ОПШТИ УСЛОВИ КОНКУРСА

-да су држављани републике Србије
-да су здравствено способни за школовање (утврђује надлежна лекарска комисија)
-да се против њих не боди кривични или поступак због кривичног дела, за које се гони по службеној дужности, односно нису осуђивани на таква дела казном затвора у трајању дужем од 6 месеци или казном малолетничког затвора
-да нису ожењени/удате

Ali ja sam visoka 154 :( i to mi je jedini problem :/[/QUOTE

Bukvalno metar i zilet :P Mozes i sa metar visine da upises nije ti to problem ako si ti zdrava i fizicki spremna i da znas matematiku malo upasces ;) Da vidis kakvih bogalja ima tamo ti si super ;)

A ***,nisam ja kriva XD I fora je sto idem u Karlovacku,a tamo imam samo 2 godine matu :/
Pa ne znam da li ce tako moci :/

Imam godinu i po do upisivanja fakulteta, ali premalo vremena da donesem konacnu odluku. Zanima me kakvi su uslovi za devojke i da li je bolji finansijski ili informaticki smer? S obzirom da je velika navala, a malo mesta, gde mi je sigurnije da kandidujem?

Bolje ti je da ne pokusavas ako ne volis VA, ::confused:
jer tamo mogu da izdrze samo oni koji bas vole vojni poziv :)

Back