ma ako ti prodjes matematiku i lekarski ovo ti je najmanja briga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke prvi put od ove godine mogu konkurisati na VA, plombe nisu problem, potrebno je proci psiho-testove, stroge lekarske preglede, fizicku proveru, baro-komoru, test G-opterecenja u centrifugi, i na kraju matematiku. Konkurs za upis na VA izlazi najverovatnije krajem marta ili u aprilu kao i prethodnih godina.
Pa izvolite, budite odabrani!
Vojna Akademija-profesija odlucnih
Mogu li upisati VA ako sam dezavljanin Crne Gore ?
ma ako ti prodjes matematiku i lekarski ovo ti je najmanja briga![]()
A ti si vec bila na prijemnom?![]()
nemaju naravno.Mislim da ne mozes, jer je uslov da si drzavljanin Republike Srbije
Al' imate vi VA u Crnj gori?![]()
nemaju naravno.
'gorac možeš upisati ako i samo ako te na školovanje pošalje ministarstvo odbrane cg. Ni u kojem drugom slučaju ne možeš (bar neki fakultet koji ne možete da upišete)
tako da se za to moraš obratiti svome ministarstvu.
ma ako ti prodjes matematiku i lekarski ovo ti je najmanja briga![]()
da legneš naplažu i čekaš da ti padne sneba... kontaktiraj svoje ministarstvo odbrane pa ih to pitaj. baš si đetićA sta treba da uradim da bi me ministarstvo poslalo na skolovane na VA u Beogradu ?
Ali ja sam visoka 154i to mi je jedini problem :/[/QUOTE
Bukvalno metar i ziletMozes i sa metar visine da upises nije ti to problem ako si ti zdrava i fizicki spremna i da znas matematiku malo upasces
Da vidis kakvih bogalja ima tamo ti si super
![]()
Ali ja sam visoka 154i to mi je jedini problem :/[/QUOTE
Bukvalno metar i ziletMozes i sa metar visine da upises nije ti to problem ako si ti zdrava i fizicki spremna i da znas matematiku malo upasces
Da vidis kakvih bogalja ima tamo ti si super
![]()
A ***,nisam ja kriva XD I fora je sto idem u Karlovacku,a tamo imam samo 2 godine matu :/
Pa ne znam da li ce tako moci :/
A ako me posalje ministarstvo Crne Gore kad zavrsim skolovanje mogu li to 8 godina da radim u Vojski Crne Gore ?
Imam godinu i po do upisivanja fakulteta, ali premalo vremena da donesem konacnu odluku. Zanima me kakvi su uslovi za devojke i da li je bolji finansijski ili informaticki smer? S obzirom da je velika navala, a malo mesta, gde mi je sigurnije da kandidujem?
Bolje ti je da ne pokusavas ako ne volis VA, :
jer tamo mogu da izdrze samo oni koji bas vole vojni poziv![]()
Ja msm da nebi mogla da upises posto je uslov da 4 godine ucis matematiku i da imas vecu od 4 ocenu e sad mozda i moze mada ne verujem
На сајту ВА нисам видела да је услов више од 4 из математике
Cetvorka ili vise procitaj malo boljehttp://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=4542 eo ti ovde sve pa vidi
![]()