Vojna akademija?

Vidim da se ovde spominje nekakva mesecna plata u VA :confused: ??? O cemu se tacno radi? I da,videla sam na zvanicnom sajtu VA informaciju koja glasi,citiram: "За време школовања кадети остварују месечна примања у висини од 9.000,00 до 13.000,00 динара овисно о години школовања." Da li se pod tim misli na "mesecnu platu"? :confused: Ostala mi je jos 4.god.srednje medicinske,i dosta mojih drugarica prica o VA,a i mene dosta privlaci,zanima me da li se placa skolovanje,ili je sve placeno kao sto pise na njihovom zvanicn0m sajtu? Unapred hvala svima... :hvala:

Не знам на шта би "месечна примања" могла да се односе ако не на месечна примања. Зашто их не назовеш телефоном и питаш шта те занима?

ja bih upisao sledece godine... pripremao bih se za fizicki test, a matematika mi ne bi bila neki problem.. da li se gleda vladanje i ocene iz srednje skole kao zasebno ili samo kao bodovi zajedno?.. nisam bio neki sjajan ucenik pa da pitam:D

zna li se koliko je kandidata primljeno na smer avijacija i ako upisem taj smer kako se vrsi selektovanje koce za pilote a ko u PVO?

proslo je 6 pilota .. od 50 pozivanih na selekciju .... (bio sam medju njima :( *** ) .. ee za pilota ima puuuuno toga , ne znam ni ja sve... najpre moras da prodjes prijemni , zatim lekarski (koji za pilota "retko" ko prodje , uverio sam se ) a onda ces razmisljati o smeru ;)

Ja bih pokusala Va sledece godine,logistiku ili menadzment,...samo sto me malo brine matematika,..idem u medicinsku skolu i imala sam je samo u prvoj i drugoj godini....svi mi kazu da je prijemni smesan,ali o5....i odakle uopste ja da spremam matu?zbirka tipa one za prijemni na recimo FTN ili?cestitam svima onima koji su uspeli da upisu :) nadam se da cemo biti kolege :) hvala vam unapred ljudi:)

ljudi tolko se ljudi prijavi koji dođu i kažu "braaaaaaaateeeeeee nisam ništa učio" , a stvarno i nisu. sećam se jedne debilke koja ne zna ni kako se zove sva onako kriva i aljkava sa cigarom u ustima.
Tako da ostalo je da ko je iole ozbiljan čovek i kaže da Želi, on će i upisati, pod pretpostavkom da nije medicinski faličan.

Zbirka je u PDF formatu, delili su je u vojnom odseku i u Vojnoj akademiji. Mozda vise od 50% zbirke je cista teorija, a ostatak su testovi sa prijemnih ispita iz 1999. Ti testovi su malo tezi, ali ih nije lose preci. Najbolje je da sa sajta VA skinete testove od prethodnih godina i vidite koje vam oblasti trebaju za prijemni, a onda da izvezbate zadatke tog tipa iz neke druge zbirke. Ja sam koristio zbirku za FTN.

Ako neko zeli mogu da mu posaljem zbirku, samo neka mi napise mail.

Hvala ti! To kad predjem kontam da necu imati nekih problema sa matematikom... Ako treba neka pomoc pitaj... Ima nekih stvari koje treba da se podsetim ali to mi je bio jedini predmet sa kojim nisam imao problema :)

Back