Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Dajmo malo pozitive

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@zly
nasa skola bila 4 na stafeti,prva dva mesta uzela vojna gimn![]()
Министар Шутановац је подсетио да је овогодишњи одзив кандидата за упис на Војну академију рекордан у последњих неколико деценија, јер се више од 1350 младих људи пријавило на 180 упражњених места.
http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=18193
Ево вам и званично колико је пријављених кандидата
kako kom' ,meni jos 9 dana... jel' moguce da cu jedino ja sa foruma u subotu, ' probijam led ' ,prviii ........................
![]()
I ja, jel se ide tamo u petak pa se spava? Jos mi nista nisu javili...
reality show va... kad ima farma nek ima i ovo. pošto vidim spominju ljubavne zaplete... koji su pritom zabranjeni među kadetima i kadetkinjama, ali ej koga je briga za PS, radi kantina.još i snimaju seriju "vojna akademija" na vojnoj akademiji... danas počeli...![]()
I ja, jel se ide tamo u petak pa se spava? Jos mi nista nisu javili...
kako kom' ,meni jos 9 dana... jel' moguce da cu jedino ja sa foruma u subotu, ' probijam led ' ,prviii ........................
![]()
Pa ja u 3 ujutru da krenem od kuce i takav da radim prijemni?![]()
![]()
ma koje bre spavanje , prijemni se odrazava u jednom danu ,mata od 10-12 .. pa posle provera fiz.spos .....
![]()
reality show va... kad ima farma nek ima i ovo. pošto vidim spominju ljubavne zaplete... koji su pritom zabranjeni među kadetima i kadetkinjama, ali ej koga je briga za PS, radi kantina.
Pa ja u 3 ujutru da krenem od kuce i takav da radim prijemni?
stvarno ljudi ej jos samo 11 dana i to je to...ceo zivot sam to cekao i evo ga tu je![]()
će izađe na tv?samo nemoj previse da ocekujes...