Vojna akademija?

ja u petak konkurisem i na policijskoj akademiji...
za dve nedelje je prijemni,ne znam ali 2 dana slusam neke ljude o VA i PA,i sve mi je vise u glavi i sve vise shvatam ovo sto sig i ostali pricaju..
pozdrav za sve

juče vidim snimak kako putin prolazi pored postrojene garde,
jedan gardista nosi čin vodnika prve klase, taj čin je izbačen iz upotrebe pre nekoliko godina!!!
tako su i sa nama karabudžili, ali koliki to treba da bude nemar i neodgovornost, da u počasnoj jedinici imaš nevažeće činove i sakaćenje uniforme?!

Aaaaaaaaaaaaa, poludecu od one matematike, oni zadaci sa ona dva testa sa sajta su laki, a oni iz zbirke uzas
Zna neko koliko teski su bili prosle godine, u odnosu na one sa sajta?

isti rang, mozda malo laksi sa sajta....

Meni ovaj u vojnom odesku rekao da ce lekarski biti u aprilu ,kad se zavrsi konkurs ,i da ce biti u Bg na VMA ili na Karaburmi,a ja sam iz Priboja.
Kakve veze ima?
Toliko je tačno da je brutalno. Ako ti je neko bio u četnicima nema šanse da upišeš, tako sam ja prošao nekada a ni sada nije bolje. Neko me prijavio da mi je deda bio major u vreme kralja...i ja izleteh napolje sa akademije.
ne gubite se, nema to veze.

nisam bio odavno, ne znam da li neko nesto pitao, da li mu je sig vec sve najgore odgovorio ili ne ali me mrzi da gledam unazad. posaljite pm ako vas zanima nesto ;)

Back