Vojna akademija?

svaka ti cast kad si preradio celu zbirku pa trazis jos :worth:
ja sam tek danas poceo da ucim :(
hahahaha da da celu zbirku i to 3 puta ... :D ma bre naculo se nesto , pa reko da pitam mozda neko ima te testove ... inace kamo srece da sam preso celu zbirku ............. :D
knez92: :D bilo bi lepo da imamo zadatke koji ce biti sad na prijemnom ,koja bi fora bila ............... :D

i kad prodjes sve preglede i testove krece provera tvoje porodice do tri generacije unazad i ne dao bog da ti je neko bio u cetnicima,mozes odmah da se oprostis od vojne gimnazije i akademije 8) 8)

Toliko je tačno da je brutalno. Ako ti je neko bio u četnicima nema šanse da upišeš, tako sam ja prošao nekada a ni sada nije bolje. Neko me prijavio da mi je deda bio major u vreme kralja...i ja izleteh napolje sa akademije.

ma da how yes no. sada vlada nacionalizam pa bi to još bio i plus. a to i ne gledaju, to su priče iz prošlih vremena.
puste osuđivanog kriminalca na akademiju, a nekog neće zato što mu je kurajber bio u četnicima...

imao sam ja dva testa iz 2009. i uspeo sam da ih zagubim u kuci ili ko zna gde...i nisu bili teski toliko mogu da potvrdim...
U sustini "zbirka zad. za polaganje prijemnog na VA" ce vas najbolje spremiti za to (tu nema sumnje)...samo vezbajte... Pozz

imao sam ja dva testa iz 2009. i uspeo sam da ih zagubim u kuci ili ko zna gde...i nisu bili teski toliko mogu da potvrdim...
U sustini "zbirka zad. za polaganje prijemnog na VA" ce vas najbolje spremiti za to (tu nema sumnje)...samo vezbajte... Pozz
testove iz 2009 imas i na njihovom sajtu ,bez sumnje da je zbirka super,ali ne bi skodili ni testovi iz 2005,2006 . ;)

ja prvi put kad sam presao one zadatke sa sajta mislio sam kako je lako ima da pocepam al k**** kad sam dobio onu zbirku o kojoj suport prica tek onda sam video kakva me golgota ceka..al dobro napredujem polako sva sreca pa sam poceo na vreme

Nisam ni mislio na testove sa sajta.. koliko je meni objasnjeno, ti zad. sa sajta su SAMO okvir odnosno tip zad. koji ce biti na prijemnom, ali ne i tezina..

Ako nadjem testove, stavicu ih...;)
e bas me zanima ko je kad poceo?? ja gulim vec skoro 2m..:roll:

Back