Sandra xD
Obećava
- Poruka
- 82
Ja nisam nista dobila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahahah....Dobices od mene, ne boj se<3
nije sramota pitati...
ja sam danas dobio,idem sutra na pregled u kg...
Osnovni pregled, visina, tezina, itd.od cega se sve sastoji taj pregled jel zna neko?
ja mislim da to tesko moze da se nadjeljudi,buduce kolege,bivsi vojnicu itd ..pomagajte treba mi testovi sa prijmnog ispita (VA) iz 2005,2006 i 2007 godine .,.. aj ako ima neko nek' se javiiii !!!
![]()
hahahaha da da celu zbirku i to 3 puta ...svaka ti cast kad si preradio celu zbirku pa trazis jos
ja sam tek danas poceo da ucim![]()
i kad prodjes sve preglede i testove krece provera tvoje porodice do tri generacije unazad i ne dao bog da ti je neko bio u cetnicima,mozes odmah da se oprostis od vojne gimnazije i akademije 8) 8)
testove iz 2009 imas i na njihovom sajtu ,bez sumnje da je zbirka super,ali ne bi skodili ni testovi iz 2005,2006 .imao sam ja dva testa iz 2009. i uspeo sam da ih zagubim u kuci ili ko zna gde...i nisu bili teski toliko mogu da potvrdim...
U sustini "zbirka zad. za polaganje prijemnog na VA" ce vas najbolje spremiti za to (tu nema sumnje)...samo vezbajte... Pozz
imao sam ja dva testa iz 2009. i uspeo sam da ih zagubim u kuci ili ko zna gde...i nisu bili teski toliko mogu da potvrdim...
U sustini "zbirka zad. za polaganje prijemnog na VA" ce vas najbolje spremiti za to (tu nema sumnje)...samo vezbajte... Pozz
a jel ima neko zadatake koji ce biti sada na prijemnom?![]()
mojne tako Sandru da nam diras ,,,,,....Da li ce Sandra proci test inteligencije ?![]()