znaci ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 283
tog dana dobio ....Koliko ste cekali na putvrdu da niste osudjivani iz SUP-a?Ja sam pre vise od nedelju dana podneo zahtev i jos nije gotovo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tog dana dobio ....Koliko ste cekali na putvrdu da niste osudjivani iz SUP-a?Ja sam pre vise od nedelju dana podneo zahtev i jos nije gotovo.
ono brate u svakom slucaju si pobednik , dao bi ti medaljuu !!ljudi, danas sam video zadakte koji su bili na proslom prijemon istpitu, ono je mnogo lako...
znaci 2 zadatka iz geometrije su iz 8. razreda, tipa, primenis jednu formulu i to je to..
bruka!!
zato što im je šef. al opet kažem, to pismo je upućeno na pogrešnu adresu.auuu svidja mi se ono pismo, sto je postavio kov... nemoguce da je neko ministru to napisao, ne verujem..konacno.. a ovde ga gledaju kao boga....
u suštini ne, ali može ako je preterivanje, psihologu da se ne svidi.Pozdrav svima
Interesuje me da li tetovaze smetaju pri upisu akademije? Ako ste vec pisali o tome sry, nisam uspela da nadjem...
ovako vidim da si dosta stariji i iskusniji,ali ovako..pricas nam o losim uslovima(hladno,topolo),u zadnjih 2-3 godine,nikog nisam cuo da prica o tome,i da prica o losim uslovima..drugo-finasiski si vezan za vojsku 8godina,ne kazem da je 20000e mala cifra,cak naprotiv,ali 8 godina nije neki dug period da bas toliko ne moze da se izdrzi,uostalom ljudi upisuju VA da bi ceo zivot radili u vojsci,spremni su na to,e sad ako neko ne moze da izdrzi 8god radeci u nekim losim uslovima sa solidnom platom(nek bude tih 320e)onda nije ni trebao da upisuje VA,jer ne moze se odmah u kancelariju...trece-mislim da su sad plate oko 400-500e..
nije da pametujem mozda klinacki razmisljam,ali jedno je sigurno,da nasa vojska ide uzbrdo,i da ce biti sve bolje i bolje..
pozdrav za tebe
šesti zadatak sa drugog testa,postavljenog na sajtu VA,je netačan,pogrešili vijetovu formulu jednu, tačno rešenje je od 4 (uključujući i 4) pa do plus besk...
Toliko o zadacima sa sajta VA,očaj...![]()
ovako vidim da si dosta stariji i iskusniji,ali ovako..pricas nam o losim uslovima(hladno,topolo),u zadnjih 2-3 godine,nikog nisam cuo da prica o tome,i da prica o losim uslovima..drugo-finasiski si vezan za vojsku 8godina,ne kazem da je 20000e mala cifra,cak naprotiv,ali 8 godina nije neki dug period da bas toliko ne moze da se izdrzi,uostalom ljudi upisuju VA da bi ceo zivot radili u vojsci,spremni su na to,e sad ako neko ne moze da izdrzi 8god radeci u nekim losim uslovima sa solidnom platom(nek bude tih 320e)onda nije ni trebao da upisuje VA,jer ne moze se odmah u kancelariju...trece-mislim da su sad plate oko 400-500e..
nije da pametujem mozda klinacki razmisljam,ali jedno je sigurno,da nasa vojska ide uzbrdo,i da ce biti sve bolje i bolje..
pozdrav za tebe
Pozdrav svima
Interesuje me da li tetovaze smetaju pri upisu akademije? Ako ste vec pisali o tome sry, nisam uspela da nadjem...
sine, ne znam se pise odvojeno, prvo to nauci...
otkud to ako samo iz jedne discipline (skoka u dalj) imas negativnih bodova iskljucuju te sa prijemnog ?.... koliko ja znam sabiraju se sve 4 discipline pa se deli sa 4 ... i onda ako udjes u minus bodova iskljucuju te ......... mozda su to neke tvoje novine-za koje nisam obavesten ....................sto se tice fizickog,zeza me ovaj skok u dalj,zbog kolena,valjda ce proci do prijemnog,ali ako ne...kolko mi bodova najmanje treba iz skoga u dalj,da pi prosao,to jest nema vise ona fora,moram da skocim bar za pozitivne bodove jer ako imam negativne odmah me iskljucuju sa prijemnog..valjda razumete sta hocu da pitam..