Aleksandar...
Jel si video mail sto sam ti poslao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to jes' rokane , kazem nisu stigle zbirke u v.odseku ... ne kazem da nemam zbirku ...Sto ti kokane lazes za zbirku?kad si je dobio golubom pismonosom
:*
Danas sam predao papire i covek se iznenadio kada je video sta sam sve morao da uplatim da bih dobio potvrde i izvode. Kaze da po zakonu svi papiri potrebni za konkurs MORAJU biti besplatni.
Meni je receno da ce zdravstveni pregled biti oko 20. 04., pa mi nije bas jasno kako su Aleksandru rekli 15. 03.??
uuuuusta si to platio samo mi kazi ???
I SIG, sad je 10k platapovisica xDD
Aleksandar...
sta si to platio samo mi kazi ???
Potvrdu da nisam kaznjavan, potvrdu da se ne vodi krivicni postupak protiv mene, drzavljanstvo i izvod iz maticne knjige (posto su mi u VO rekli da ne moze stariji od 6 meseci).
Potvrdu da nisam kaznjavan, potvrdu da se ne vodi krivicni postupak protiv mene, drzavljanstvo i izvod iz maticne knjige (posto su mi u VO rekli da ne moze stariji od 6 meseci).
drzavljanstvo i izvod kad vadis (ja sam preko neta) u prijavi napises ZA UPIS NA VA i oslobodjen si placanja svih taksi. Secam se , za LK kad mi je trebalo platio sam oko 1500 sa sve prevozom( city express) a kada sam uzimao za VA oko 150 dinara(samo prevoz).
Krivicni postupak kosta nekih 100-200 dinara i ono da nismo ozenjeni ne kosta nista...
I to je malo.
Znate li koliko iznose svi troskovi za policijsku akad, ??? plus sto saznas da si upisao(pao) u avgustu, oko 10og?
Zato sto je ovo javni konkurs, i primaju 170 na tom javnom konkursu. Vojna Gimnazija se ne racuna u javni konkurs, tako da je 170 + sa Vojne Gimnazije... Nisam siguran, ali cuo sam da je tako.
Ja sam cuo, kada je bila promocija u VO-u, da ucenici iz Vojne gimnazije nemaju nikakvu prednost u odnosu na druge kandidate (sto ne verujem) i da se moze desiti da neko od njih ne upadne, a da upadne neko iz gradjanstva.
ja sam se vec pomirio da necu upasti al cu zato dati sve od sebe da nebi posle ceo zivot zalio sto nisam probao