Vojna akademija?

imam i ja starije od 6 meseci al nisam hteo da se zajebavam pa sam lepo narucio nove preko neta....ukucas lepo na guglu VIRTUELNI MATICAR i narucis sta ti treba naznacis da je za upis na fax i stigne ti besplatno za nedelju dana

Kod mene u VO i dalje nista, nisu stigli papiri za prijavu... Da l je moguce da nisu sredili sve pre konkursa, znaci ne verujem. Razocarao sam se malo danas... :/ Prikupio sam sve papire, samo na njih cekam! Uhhh !!!

Momci, devojke, ima li nekog iz Niskog okruga? :)

Kod mene u VO i dalje nista, nisu stigli papiri za prijavu... Da l je moguce da nisu sredili sve pre konkursa, znaci ne verujem. Razocarao sam se malo danas... :/ Prikupio sam sve papire, samo na njih cekam! Uhhh !!!

" i dalje nista, nisu stigli papiri za prijavu... Da l je moguce da nisu sredili sve pre konkursa, znaci ne verujem"
niste još ništa videli ;)

SIG, pocinjem da verujem u sve ono o cemu si pisao do sada... :)
dobro je :) to što si doživeo u vojnom odseku ti je slika i prilika. niko ništa ne zna, ko da apliciras za legiju stranaca. a očekujes da je ista firma. to je tamo tako. to niko ne očekuje, i ne veruje, dok i sam ne vidi.
ja kad sam bio u VO gledaju me belo, i ništa nisu znali da mi kažu. jedna mlađa žena civil koja radi tamo bila predusretljiva pa želi da mi pomogne ide i traži nekog u uniformi po zgradi, jer po njoj takva osoba jedino može znati to što mene interesuje. a moje pitanje je bilo, šta sad, šta ja da nosim, koliko to traje, šta će se uopšte raditi na prijemnom... kao da idem da radim na bušotinu u kini. i naravno nisam dobio pare za konačni odlazak na akademiju nakon upisa, a trebao sam.

dobro je :) to što si doživeo u vojnom odseku ti je slika i prilika. niko ništa ne zna, ko da apliciras za legiju stranaca. a očekujes da je ista firma. to je tamo tako. to niko ne očekuje, i ne veruje, dok i sam ne vidi.
ja kad sam bio u VO gledaju me belo, i ništa nisu znali da mi kažu. jedna mlađa žena civil koja radi tamo bila predusretljiva pa želi da mi pomogne ide i traži nekog u uniformi po zgradi, jer po njoj takva osoba jedino može znati to što mene interesuje. a moje pitanje je bilo, šta sad, šta ja da nosim, koliko to traje, šta će se uopšte raditi na prijemnom... kao da idem da radim na bušotinu u kini. i naravno nisam dobio pare za konačni odlazak na akademiju nakon upisa, a trebao sam.

Vidim ti si iz NSa, cudi me da je tako bilo kod tebe... Ja sam iz dosta manjeg mesta, pa sam nekako i navikao da ovamo sve poslednje stize, kad je u pitanju ovako nesto... Jer, kazu mi kao, to iz Beograda ide za Nis, iz Nisa za Zajecar i Bor i tek onda stize ovde kod mene... I ***, nemam sta drugo da radim no da cekam.

Vidim ti si iz NSa, cudi me da je tako bilo kod tebe... Ja sam iz dosta manjeg mesta, pa sam nekako i navikao da ovamo sve poslednje stize, kad je u pitanju ovako nesto... Jer, kazu mi kao, to iz Beograda ide za Nis, iz Nisa za Zajecar i Bor i tek onda stize ovde kod mene... I ***, nemam sta drugo da radim no da cekam.
i ja sam se čudio, očekivao sam novi sad, ima ovde vojske pa valjda neka uigrana mašinerija...kad ono kao kad društvo otvori pekaru pa je njih 6 unutra i još se nisu dogovorili ko će da mesi, ko će da prodaje a ko će dežurati kraj peći...

i kod mene si popunjavao papire na licu mesta, a bila je i varijanta da ti kapetan popuni papire a ti samo ostaviš ličnu kartu zbog podataka i eventualno kažeš koji smer hoćeš. nisu mi jasni ti ljudi koji su to radili. kao da su to prijave za samoubilački odred.

i kod mene si popunjavao papire na licu mesta, a bila je i varijanta da ti kapetan popuni papire a ti samo ostaviš ličnu kartu zbog podataka i eventualno kažeš koji smer hoćeš. nisu mi jasni ti ljudi koji su to radili. kao da su to prijave za samoubilački odred.

Da ti kapetan popuni kao da si malouman o.O
strasno, ti koji su ostavljali dokumenta da im popunjava kapetan, oni su dosli samo da probaju, bez ikakvih ambicija.

Danas sam predao papire i covek se iznenadio kada je video sta sam sve morao da uplatim da bih dobio potvrde i izvode. Kaze da po zakonu svi papiri potrebni za konkurs MORAJU biti besplatni.

Meni je receno da ce zdravstveni pregled biti oko 20. 04., pa mi nije bas jasno kako su Aleksandru rekli 15. 03.??

Poslednja izmena:
Ne lazem nikoga, ja znam sta su meni rekli u VO kad je bila promocija u Novom Sadu. Ako ne veruje neka sam proveri u VO kojem pripada, pa neka vidi sta ce mu reci.

ma nemoj da se nerviras :D
to sve zavisi od VO, evo npr ja sam morao kod maticara da idem da izvadim potvrdu da nisam u bracnoj zajednici, a Nikola kaze da je on samo napisao nesto na papiru i potpisao se, i da su mu to primili.
Isto tako neko gleda koliko je svedocanstvo staro, a neko ne gleda, jedini problem ce biti ako taj neko ko bude pregledao sve to, vidi da je svedocanstvo staro, pa mu se cefne da ti ne dozvoli da konkurises zbog toga. Ja sam izvadio sve nove dokumente, da ne bih razmisljao o tome :)

BTW drzavljanstvo traje 6 meseci, to sam proverio kad sam vadio :P

@SIG
Sig, jel si ti kod maticara vadio potvrdu da nisi u bracnoj zajednici, ili si uradio isto to sto i Nikola? :P

Poslednja izmena:

iz niskog okruga ---taj sam ... :D .. kod nas sve usporeno,cak ni zbirke nisu stigle,a za prijave da ne pricamo .... :D

ovaj dokument da nisam u bracnoj zajednici,bla bla..jel to kod maticara ili gde?danas sam isao kod njega,oni nemaju pojma,kazu da ce to da mi popune u VO...
ja sam danas isao po papire,ali neki papiri mi se cekaju do 10 dana,to jest svi..:D..
pozdrav za sve..

Milos1992, u svakom gradu je drugacije oko tog obicnog pregleda u zddravstvenoom centru u tvom gradu, kao da radis sistematski... A posle na VA smo ga nadrljali... :)

znaci ja, iz kog grada si? :) Pisi na private ako neces ovde da kazes. :)

I vidim neko pise kako je platio papire, bla bla... Nisam ni dinar platio. Pitali me "svrha?", ja reko "javni konkurs za Vojnu Akademiju" - oni nista, samo davali papire, nisu trazili pare... :)

Poslednja izmena:
Danas sam predao papire i covek se iznenadio kada je video sta sam sve morao da uplatim da bih dobio potvrde i izvode. Kaze da po zakonu svi papiri potrebni za konkurs MORAJU biti besplatni.

Meni je receno da ce zdravstveni pregled biti oko 20. 04., pa mi nije bas jasno kako su Aleksandru rekli 15. 03.??
Ne znam brate, tako mi rece zena......mozda je i pobrkala, htela je reci 15. Aprila.....javicu vam opet ako bude izmene....:)

Back